Bu kış bitti galiba 2. Ural ybsini de aldiysak bahar gelmis demektir
Melih08 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam biz ne izliyoruz ya
-
Boş bir adamsın
Kardeş adam doğruları söylüyorsa neden boş olsun onun hatası tek veriye göre tahmin yapmasi
-
Böyle yaparak daha az oran buluruz buda bize daha iyi gelir %45 bir anda kaybolursa nereye gitti demeyiz zaten yağış oranı zor hesaplanıyor
Haklısıniz hocam zaten bu kadar uzun vadede diyagramlara güvenmek çok saçma olur
-
Hadi şimdi şu %45 oran üstünde çalışma yapalım
%45 tek senaryo diyelim
30 senaryo var diyelim
Bana göre %1,5 ihtimal diyorum

Hocam bütün senaryoların toplamları alınıp senaryo sayısına bölünmeli siz bir senaryo ihtimalini toplam senaryo sayısına böldunuz sanırım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bu görüntü Sibirya inecek ama doğu karadenize
-
Tarihe not düşülsün 14-20 şubat arasında Godzillaya benzer sistem olucak 🥶 bakalım kehanetim gerçekleşecek mi burada dursun.
Atma ziyaaaaa
-
Sibirya göz kırpıyor
Bu sefer izlanda da engel olamaz gelirse
Bunu bilimsel olarak açıkla bakiyim
-
20-30 Ocak arasi kıyılara kar yapmayacak zayıf bir sistem gelecek gibi gözüküyor
-
Bakın siz mjo’ya yakın vadeden bakarsanız tabi kötü gelir. Çünkü ay sonu faz 2 civarında. Yinede bu sistem gelmeyecek demek değil. Pasifikteki yağış hareketliliğine bakıp mantıksal hesaplama yapan herkes Mjo’nun Şubat ayı içinde faz 5’e geçeceğini bilir.
20sini bulacak gibi

-
Eren hocam o zaman 10 şubata kadar 4. Fazdan çikamicaz gibi

-
Neler oluyor biraz açıklarmısınız
Mjo fazlarinda sapma çok yüksek buda geçişler hızlı olacak demek mjo aynı zamanda ao ve naoyuda anlatır faz geçişlerinde sistem beklenebilir 3.faza geçişte bekleyen de var ben 5-6-7yi bekliyorum
-
Aman tanrım neler oluyor

-
İzlanda bitirdi bu sene bizi
-
Hocam birde hangi verilere dayanarak söylediğinizi de belirtseniz keşke biz acemiler de bir şey öğrenir belki