Eren hocam o zaman 10 şubata kadar 4. Fazdan çikamicaz gibi

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEren hocam o zaman 10 şubata kadar 4. Fazdan çikamicaz gibi

Neler oluyor biraz açıklarmısınız
Mjo fazlarinda sapma çok yüksek buda geçişler hızlı olacak demek mjo aynı zamanda ao ve naoyuda anlatır faz geçişlerinde sistem beklenebilir 3.faza geçişte bekleyen de var ben 5-6-7yi bekliyorum
Aman tanrım neler oluyor 
Hocam birde hangi verilere dayanarak söylediğinizi de belirtseniz keşke biz acemiler de bir şey öğrenir belki
Sinan Hocam cfs Şubat ayı tahmini

Polat abi
Derin bloke lazım
Sinan abi gelir mi derin bloke
Ao ve nao ilerleyen günlerde nötre inecek gibi ama mjo 6. Faza yaklaşmadan sağlam blokaj beklemek hayal olur
Faz 6 mı hocam 😂
Hocam çok teşekkürler,seviliyorsunuz
![]()
Mjo faz 2 ye geçiyor diye mi kapandı diyorsun ?
AO endeksi bizim için hemen hemen iyi durumda. NAO endeksinde de yavaş yavaş nötre doğru eğilme var. NAO nötr olsunda AO -1 civarında olsada bizim için sıkıntı olmaz. Tarih aralığına baktığımız zamanda ocak ayının son bölümü hareketli geçebilir.
Hocam mjo faz 1 e geçiş var ona ne diyorsunuz ? Bu yıl kış gelmeyecek galiba ![]()

Ao fazla negatife iniyor gibi geldi çok inserse de sıkıntı
Allah rahmet eylesin hocam iyi bilirdik
Arkadaşlar ao uzun süredir negatifken neden yb etkisindeyiz ? Ao pozitifken yb etkisi olmuyor muydu
Whisper Abim işine karışmak gibi olmasın fakat sorun çıkaran arkadaşları uyarıp yasaklamak daha mantıklı değilmi
hep beraber model takibi yapıp yorumlayalım 2 3 tane insan kavga ediyor diye kapatmak uygun olmaz
Kavga iki taraflı olur Enes o kendi kendine yazmış bir şey dikkate bile alınmamali birde profiline baktım 31 yaşında yazık gerçekten burasi çok küçük değişimlere bile sevindigimiz bir yer inşallah o sistem bize gelecek ama gerçekleri yazdığımızda kendilerine yediremiyorlar burada Sinan başkan gibi tecrübeler varken bize laf düşmez kendimizce 500hpa yorumlamaya çalışıyoruz doğrusu yanlışı varsa affola iyi forumlar herkese