Konumum adına kışı kapattım
Sistemci7 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Biraz bekleyin şöyle 1 2 saat sabreden derviş muradına ermiş sadece sabretmek lazım biraz
Bizim burası için 15-20 cm düşünüyor musun nedir öngörün
-
Batili arkadaslar rahat olalim
-
Kucukcekmece cok kotu bu sistemde
-
Seneye gorusmek uzere
-
Kucukcekmece hicbirsey yok 24 ocagin yanindan gecmez
-
87 den sonraki. 87 olamaz bu sistem.
Ancak İstanbul'a öyle bir kar yagacakki özellikle Anadolu yakası ve kuzey ilcelerde hayat duracak. Elektrik kesintileri yaşanabilir.
Bu son sistemim.yarin akşam konuyu açacağım. Özellikle Marmara'da koca koca kar yağacak.
Avrupa yakasi sahil kesimleri bir onceki gibi olmayacak mi yani ?
-
Subat 11 e kadar bos gorunuyor
-
Avrupa guney sahiller olarak 30-40cm tatminkar bir sekilde sistemi ugurladik
-
Yarın ve 26 si nda 700 rüzgarları çok güzel oluşan dekler iki yakayida tatmin edebilir.
Yarın akşam 21:30 civarından sonra bekliyorum avrupa yakası için DEK
-
sabredin dedik
biz 40-60cm arası aldık şimdi sıra anadoluda herkes isyan etti yok efsane değil kestane dedik sabredin
şimdi keyfini çıkarın
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
küçükçekmece 2017 yi 100% geçti diyebilirim 40 cm i devirdi rahat basılmamıs yerler 60-70cm
-
Kucukcekmece mukemmel otesi asla durmak bilmiyor 🧿❄️
-
Dayanamadım tekrar çıkıyorum yok ediyor