Açık ara 2017 ye fark attı arabaların üstünde kar kalmamıştı 2 dakika da tekrar 10 cm kar yaptı
Katılıyorum inanılmaz verimli sistem alıyoruz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAçık ara 2017 ye fark attı arabaların üstünde kar kalmamıştı 2 dakika da tekrar 10 cm kar yaptı
Katılıyorum inanılmaz verimli sistem alıyoruz
Şuna bak ardı arkası yok maşallah BABAZİLLA
İsterseniz verebiliriz sabahtan beri kütle yiyoruz yeşil sarı :D
Simsek cakiyor surekli iste bu vortexin ayak sesleri ❄️
KUCUKCEKMECE TEKRAR KOPMAYA BASLADİ SARİ KUTLE ALİYORUZ İNANİLMAZ
Ömer yok oluyoruz yok 🤣 inanilmaz
KUCUKCEKMECE TEKRAR KOPMAYA BASLADİ SARİ KUTLE ALİYORUZ İNANİLMAZ
Senin için efsane olabilir olsunda rabbim arttırsın fakat herkese “:D“ atarak neyi amaçlıyorsun abi ?
Art niyetli düşünmek istemiyorum ama beni oraya sürüklüyorsun, beni kesinlikle yanlış anlamanı istemem fakat bunu yapma. İnsanlar günlerdir vortekse umudunu bağlamışken son anda yenilen bir kazık sadece şehrin batısına etki etmesini sağladı geriye kalan yerlere ise kırıntılarını izlemek düştü, işte insanlardan bunun stresi ve gerginliği var o yüzden şu “ :D” atma işini kes.
Sabretmeyi bilmeyenlere atiyorum
herkesin sistemi kendine göre efsanedir bence benim için efsane sistemdir 30cm mükemmel
Avrupa'ya doğru geliyorlar fakat güçleri azalabilir karaya inince
Şu banda bi katılsak bizde yeşil yeşil :D
2017 çok başkaydı 60 70 cm kar vardı bu da efsaneydi bizim için ama bir 2017 değildi ama bu bir günde yağdığı için unutulmazlar efsaneler arasına girer
O sarıların bize gelme imkanı var mı konumumuz için konuşuyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bunlar da Avrupa'ya geliyorlar gibi gelirse +7 cm daha kar yapar
2017 yi gectik bence
Radar mı bozul anlamadım
Hocam radar da donmustur
Konumumda 30cm var su an 2017 yi kesin gecti yeni efsanem 24 ocak 2022 dir ❄️😎
Ömer Küçükçekmece yağış alır mı radardan devam? Üstümüzden sıyırıyor solumuzdaki yağış doğular mı?