He bu arada konumumuz aynı. Bunu da söyleyeyim.
inşallah bakalım cennet tarafındayım bekliyoruz dört gözle ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHe bu arada konumumuz aynı. Bunu da söyleyeyim.
inşallah bakalım cennet tarafındayım bekliyoruz dört gözle ![]()
Kim demiş 30-40 cm ?????
Medya'dan haber alıp neden forumumuzu suçluyorsunuz
şov yapanlara söylüyorum yok burası 25 cm falan diye aydos arnavutköy istanbul sanıyorlar heralde mecaz yaptım cm de
BİR DAHA rica ediyorum sahiller boyle riskliyken, "30-40 CM HER YER SAHİLLER DE DAHİL" tarzı soylemlerde bulunmayın. Eğer İstanbulda sahillerde kar tutmuyorsa, o sistem sistem deıgldır arkadaş. Yükseklerde zaten her sistem tutma oluyor onları saymanın bi manası yok. Yine rezillik.
Şuan için ıcon modeli. Gayet başarılı gidiyor.
ben de icona baktım 12 saate baktım 15cm gözüküyor bu demek oluyor ki 12 saat içinde 15 cm yağıcak dimi ben mi yanlıs biliyorum acaba
O kadar ince ayrıntıya bakmayın bana da toplam da 30 cm kar veriyordu şuan 15 cm aştı sistemin ilk gününden
neye bakalım peki ne önerirsin yollar bile tutmamış durumda içimiz karardı ![]()
2 günlük duruma göre bakmışsınız işte ayrıca hangi model üzerinden baktığınız aşina.
24 saat olarak baktım icon :17.8 cm , gfs :18.1cm , ecmwf :15.4 cm veriyor bekleyip görücez bakalım beklentimiz yüksek
20 cm dogrudur ama daha bismillah 1 günü daha sistemin 24 saate 20 cm kar mı verdi model sizin bulunduğunuz yere.
Marmara denizinde oluşan dekler bağlı ama oluşur şuan ki duruma göre
konumumda hiçbirşekilde tutmuyor beklentiyi yükselttik bakalım bekliyoruz
Ben uyuyorum herkese iyi forumlar ?
k.çekmece 0.1 oldu + olarak 2 derece ve yagmur gösteriyor iphone
Aman hocam. Beklentiyi tavan yapmayın sonra siz üzülürsünüz
4 seneden sonra 15-20 ye okeyim ben toplam ya ![]()
2017 gibi olacak diye kim dedi bizim sitedeki tahmincilerden yahu? Milletten duyup şuraya yazılır ya ben de onu anlamam.
ben kendi yorumumu yaptım kimseden öyle bişey geldi demedim ki kendi kendime karsılastırma yaptım sadece yanlıs anlasıldı galiba
Küçükçekmece ince taneli şiddetli kar var
ne diyosun bizim buraya 2017 den eser yok gibi su an ama düzelir inş
k çekmece sonunda başladı yollar kapanıyor ![]()
gene fosladı sistem gibi hep aynı şey farkında mısınız ?