Arkadaşlar bitek ecmwf kısmış dekleri izobarların arasını açmış, gfs ve icon tam gaz devam özellikle iconu çok sevdim
Sistemci7 tarafından yazılan gönderiler
-
-
dünyanın en şanssız semti oldu :D
-
adam diyoki 45 cm veriyodu simdi 32 cm veriyo :D sonra sistem çöp diyo şaka gibi
-
Neresi 1 günlük sistemcik bozulma olduğu gerçek ama şuan salıya kadar güzel yağış koşulları var şükredelim
banlanıcaklar o troll yapıp sükretmeyenler az kaldı
-
En dramatik düşüşlerden biri de Kartal'da oldu. 67 cm'den 18 cm tahmine serbest düşüş. 18 cmnin de muhtemelen 8 cmsi falan tutar. Yukseklerdeki arkadaslara basarilar diliyorum, efsane sistem once normal sisteme sonra da bir gunluk sistemcike döndü. Sahil kesimi silecek üstü birikinti, Ümraniye vb. rakim yuksek Semtler güzel örtü alır.
anadolu yakası sahili çok şanssız bu sistemde malesef benim konumumda şanssızdı ama bu sistemin en şanslı taraflarından oldu bi anda :D yapıcak bişey yok kısmet
-
Çözünürlük sebebiyle. Diğer modeller abartıyor. ICON daha detaylı görüyor sahil kesimlerini.
icon konumuma 25.5 cm veriyor gfs 18 ecmwf 17 icon daha nettir
-
istanbul çarşamba parçalı bulutlu cuma parçalı bulutlu diğer günler karlı göseriyor son guncelleme (iphone)
-
Pazar ve pazartesi anadolu sahil kesimi örtü alır mı ? Sıcaklık sıkıntısı yaşarmıyız ?
anadolu şanssız oldu bize yaradı ne hikmetse
-
iPhone içinde ki hava durumu uygulaması the weather Channel kendi kafalarına göre mi yapıyorlar tahmin ? Onlarda model verilerini yazıyorlar.
hani modeli baz alıyolar biliyomusun
-
ecmwf gercekten çöp ya iphone güzel gösteriyor bakalım :D
-
ecmwf ısrarla kar haritasında cimrilik yapıyor gfs coşturuyor
-
Ecmwf 96h 850 hpa -10 ları sokmadı Anadolu yakası adına konuşuyorum
avrupa yakasına soktu
-
diyagram biraz kötü mü çıkmış sanki ?
-
Kayaşehir'de varsa bana da ya geliyor. Ya da yağıyor.
geliyo mu 2017

-
Mgm 2017 de pembe serit cekmisti istanbula simdi yogun kar ikonu bile yok