git gide eriyor galiba
Sistemci7 tarafından yazılan gönderiler
-
-
perşembe günü kar yok demiş iphone
-
İstanbul kar haritası püü rezillik. 20 Şubat a kadar zar zor 30 cm olmuş. Oda 3. Siklon olduğu halde
en son 5 sene önce görmüştün 30cm yi azcık şükret bence yoksa onu bile göremiceksin 5 sene daha
-
herkes bölgecilik yapıyor biri kötü biri güzel tahminciler açıklasada noktayı koysak artık
-
benim tahminim kendi bölgeme 30cm ve üstü boğaz hattı 40 cm ve üstü anadolu yakasıda aynı şekilde
-
Sahil kesimdeyseniz böyle maalesef tabii değişimler olabilir takip edelim
Cennetteyim diyim sana ?
-
Sıcaklıklar çok kötü hiç beğenmedim sahillerde özellikle kalitesiz kar,sulu sepken yapar bu soğuklar maalesef
K.cekmece icinde mi boyle ? 67 rakimda mesela
-
Daha önce arkasına sibirya çekirdeğini almış poyrazı hiç görmemişsin ne kadar belli

Ecmye göre 850de pazar-çarşamba arası -8-9 bandında bir sıcaklık var. Çarşamba sağlam soğuk giriyor. Rüzgar da çarşambaya kadar poyraz. 2m sıcaklıkları bu tarihler arası sıfırın üzerinde. Bana 1 ay önce yaşadığımız sistemi hatırlatıyor. Poyraz etkisiyle hava yumuşayarak bilhassa Anadolu güney sahiller için çarşambaya kadar sıkıntı oluşturabilir gibi. Artık havada kar değil yerde kar görmek istiyoruz güney sahiller olarak.
-
Abiler böyle bişey olacak mı gerçekten
Sicakliklar kiyida 2 derece gosteriyo sistem girdiginde yani yagislarin cok oldugunda , diger sikintida soguk cok oldugunda yagis kitligi var gerci o artar zaman var ama bakalim
-
Gecen seferki gibi ilk sistemi yagmur olarak alicaz gibi sicakliklardan dolayi

-
Konumum icin godzillada ki gibi cm olur mu ?
-
İphone k cekmeceye 1 hafta kar verdi

-
Eren sibirya sistemi dedi herkes nasıl alakası yok
-
Zaten Anadolu yakası Erzurumda İstanbulda değil o yüzden konuşma diyorsunuz
bölgecilik yapma
-
istanbulun havasına hiç güven olmayacağını bir kez daha görmüş olduk