Yeşillik kalmadı her yer sarardı. Parklardaki her gün sulanan çimler bile yanıyor.
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güneş neredeyse gitti hala 35 derecelerde. Geceleri en düşük sıcaklık 20 falan yazıyor da günlerdir. Hiç daha o düşmedi o seviyelere.
Günlerdir kavrulduk resmen. İzmir'e oraya buraya bakıyorum Körfez de falan sıcaklıklar 30 bandında Balıkesir merkez 40 larda dolaşıyor. Güney Doğu Anadolu gibi bu yaz
-
aksamlari 35 ve uzeri dereceler cekilmiyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bu sicaklardan bir rekor cikacagi belliydi. ve daha rekor gelebilir onumuzdeki gunlerde. aman dikkat
-
Eriyoruz ve de erimekteyiz…
Nem %90
ben bugun ilk defa sicaktan bu kadar rahatsiz oldum. balikesir merkez sicaklik dusuktu lakin soguk dus almak zorunda kaldim yoksa bayilacaktim. hatta dedimki kendi kendime yahu bu nerden cikti. o sira sirnak rekor kirmis. kafamin agrisi hic gecmedi.
simdi golgede olcum ve gunesin latinda olcum ayri oluyor lakin bu sicagin etkisi digerlerine benzemiyordu. garip 40 derece 40 derece dir ama bu oyle degildi. ozellikle sehir iclerine vuran gunes isinlari sokak aralarini kavurdu resmen. olcum merkezleri genelde sehirlerin dis tarafinda oluyor. merkezlerde cok daha yuksekti. hatta yoldayken genis sokaklari tercih ettim dar sokaklarda nefes alinmiyordu. -
Bizim köyde yaşlılar yaz ne kadar sıcak olursa kış o kadar soğuk olur derler.
bende az once yoldayken bunu yazayim diye dusunmustum sahut
-
memleket sicak
yandik yahu 50 derece nedir. -
2 Şubat 1945 tarihli Cumhuriyet gazetesinden..
Kara kış yazısı ile İzmir'de 50 cm kim kar birikintilerinden bahsedilmiş.
Ve İstanbul da kaleme alınmış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. doga o sene bazi dunyalik islere mudahale etmis mustafa abi
-
gunaydinlar ahali.
kacak moderator buralarda....
herkesler iyidir insallah. -
Karasal iklimin faydaları 🙂
İller ,haberler çeşitli yoksa yollardamısın Mehmet?
yollardaydim mustafa abi. simdide tayland isi cikti bakalim ama muson yagmurlarini kaciriyorum
-
24 Temmuz - 01.44
Ankara
Açık
25,7 °C
1005hPa
ankarada 26 dereceler falan gecenin ikisinde, yaz gibi yaz masallah -
23 Temmuz - 19.26
İzmir
Açık
34,9 °C
1004hP
-
23 Temmuz - 19.17
Altınoluk Balıkesir
Az Bulutlu
41,2 °C
10km/sa
H
-
Memleket sıcak. Yaşlılar, rahatsızlığı olanlar, sokak hayvanlarımıza, ormanlarımıza dikkat. Şuan için rüzgar zayıf olsada özellikle batı kesimde bu gece 30 derecelerce seyredicek bölgeler var. Güney Doğu'da daha zor lakin oranın ikliminde yaşayanlar bu durumu zaten yaşıyorlar her yaz.🙂
Selamlar herkese kolaylıklar...