hayirli geceler
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Zaten klasik tecrübe ile sabittir.İyi bir sistem yaşandıktan sonra Şubatta daha iyisi gelecek denir olmadı martta denir.Ama o kış birdaha kuvvetli bir sistem gelmez ve kış biter.
ben tam tersini biliyorum. sistemler silsilesi gelmeye basladimi durmaz daha.

ama benimde klasik tecrubem sudur. iyi bir sistemin ardindan modeller 3-5 gun ihtimal varsada sistemleri pek gostermez. -
ben 6-13 arasindan umutluyum
-
arkadaslar dogum gunleriniz kutlu olsun.
-
gunaydin. hade uyanin artik nerde ne olmus ne bitmis merak icindeyiz. bolu yolu acildimi en son 1 metreydi

-
Ben sana diyorum gfs babadır diye
ecm tas yesin
dede modeli o
bize taze kan genc cesur modeller lazim
-
Günaydın. Değiyor
eee 2 haftadir bunu takip ediyosun sahut. bende senin yazilarini takip ettim degecegi belliydi. ayriyetten tebrikler

-
gonunuz aydin. sabahcilara gunaydin
-
Aslında en iyisi radar takibi yapmak ama işte insan rahat edemez illa teyit istiyor :olumlu:
evet ama benimki biraz daha farklli.
ben uykudan uyanyorum pencereden bakiyorum yagis var sonra acaba ruyamiki diyorum aciyorum radari kutle varsa teyit ediyorunm. tamam gercekmis ruya degil gibisine....

-
gelde uyu uyuyabilirsen. 5 kere kalktim tam pencere takibi yapiyorm

gunaydinlarrrrrrrrrrr
-
48 saatlik nobetten sonra uyku vakti geldi. dekler bursa ya kar birakicak anlasilan sabaha kada az onceki gibi 2-3 kutle devirsek 20 cm i gecer ki ben yarin sabah ogle aksamdanda daha umutluyum. suan 10-15 cm kadar oldu bahcemde ilk zayif dekler ile. her keze iyi geceler
-
bursada sabahtan bu yana kar hicdurmadi ince ince yagdi fakat 1 saat once deklerle birlikte cogaldi ve suan gorukleyi guzel bir kutle dovuyor 15-20 dk dir 5cm koydu uzerine.
-
Senin haller devam ediyor malum .. Vücut taşıyor ki ayaktasın ,yoksa bir şekilde uyku moduna geçer mecburen..
abi kar yagarken ruyamda yogun kar bastirmis goruyorum hemn uyaniyorum
-
Bı uyutmadin , kalktık işte
iyi günler herkeseabu ben 2 saat uyudum bugun birde bana sor uyumaya calisyorum uyuyamiyorum.

-
gunaydin millet. uyanin hadi radarda bosluk yok