selamlar bugun ilk defa isindigimi hissettim.
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
hayirli aksamlar ahali...
-
selamlar iyi geceler gunaydinlar. ne yazsak gidecek saatler
-
Hayırlı günler herkese
Afyon'da hava bildiğimiz kış günü.Ruzgarda var.
Köy gece 1 derece merkezde 4-5 derece bekleniyor.
kar yagmasin mustafa abi birde
-
bayraminiz mubarek olsun
-
kadir geceniz mubarek olsun arkadaslar
-
dogum gunleriniz kutlu olsun arkadaslar. nice mutlu senelere insallah hep birlikte saglikli sihhatli afiyetli
-
gunaydin arkadaslar. selamlar
-
Hayırlı akşamlar herkese
hayirli aksamlar arkadaslar
-
Abi alınma şakasına yapıyorum
Herkez değil herkes 😃
yok niye alinayim yusuf baktim simdi dogru soyluyorsun.
Bu kelimenin nasıl yazılması gerektiği Türk Dil Kurumu'na göre yanıtı; ''herkes'' biçimindedir. ''Herkes'' sözcüğünün anlamı; ''insanların tümü'' ya da ''bir topluluğu oluşturmuş kişilerin bütünü'' anlamlarına gelmektedir. Kelime; herkez değil herkes şeklinde yazılmalıdır.
Herkes Sözcüğüne Örnek Kelimeler
- Herkes, benim hakkımda çok olumlu yorumlar yapıyor.
- Herkesten uzaklaşmak istediğim doğrudur.
- Herkes kendi bildiğini okumak da meşhur.
umarim duzeltebilrim.
-
Güzel olmuş Yusuf..
Hayırlı günler herkese.
herkeze iyi aksamlar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. tanistirayim bu arkadasimizda benim kizim sindy. kendisi 5 yasinda olup tam bir kar ve yagmur severdir gunesli havalarda golge altindan cikmaz
-
Ama şimdi içimde şüphe düştü ya atarlarsa bize
ben zannetmiyorum ama atom bombalarinin ne oldugu hakkinda bilgi vermesi acisindan iyi bir video olmus. bazen konusyoruz suraya atilsin bizde onlara atariz soyle boyle gibi. nukleer felaket sonumuzun baslangici olur.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
istanbul un eski hali suan o yesillik alanlar ayni kalsa imis ne guzelmis.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.