mehmet civan tarafından yazılan gönderiler

Herşey bermudaya yağsın. Ne var ne yok. İstanbul'un yüzde 20'sinin yaşadığı yere yağsın. Geri kalan boş otursun. Güzel ya valla. Adaletli böyle. Bizde oturup gemi gibi sabahtan beri heyecanla takip edelim. (Boş yere) artık kabak tadı verdi model takibi falan. Yahu neydi ne oldu. Bu kadarda olmaz. Neden model takimi yapıp bu siteye giriyoruz ki bir kaç saat sonrasını bile bilemeyen modeller için!! Sene olmuş 2022. Uzay çağındayız. 6 saat sonrası muamma. Merdo istanbulun çoğunu memnun edecek yerden girmeyecek belki ama bize attığı kazık unutulmaz Umarım mutlu olur yağan yerlerdeki insanlar. Ben sistemi kapattım

bermuda neresi ?

Tarih: 12 Mart 2022 CumartesiSaat: 13:00Uyarı No: 192

Kocaeli'nde Kuvvetli Kar Yağışı Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Kar Yağışı

Beklendiği Yer

Kocaeli il genelinde bugün (12.03.2022 Cumartesi) beklenen yağışların öğleden sonra etkisini artırarak, gece saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli kar yağışı (10-20 cm. kar örtüsü), kuzeyinde ve yüksek kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışı (20 cm. üzeri kar örtüsü) şeklinde olması bekleniyor. Buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

12.03.2022 13:00-12.03.2022 23:59

Hadisenin Şiddeti

Kuvvetli Kar

Nilüfer - BURSA
    12 Mart 2022 00.013 Mart 2022 12.00

Aralıklı kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Cumartesi akşam saatlerinden itibaren kar yağışlarının etkisini daha da arttıracağı ve yoğun gök gürültülü kar yağışları görüleceği tahmin ediliyor. Pazar günü öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenen kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

turuncu uyari

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

saat 5:30 gibi sanirim bu resimler ustune ayni hizda hic durmadan yagdi

Gebze anlık

abi o yagis aninda orada olmak isterdim gunlerdir bekledigim olay. bakalim bu gece sabaha dogru ihtimal var buradada kismet artik. ilk partiden bursa cok faydalanamadi bu gece 2. dalga ne olacak bakalim

goruklede hafif beyazlama var ama pek keyfi yok yagan karin ince ince atiyor arada erimiyor ama. bursa merkezde kar vardir orada kutle var aksamdan beri.

bu da balikesir merkez arkadasimdan istedim

samli susurlu tarafi bayagi fazlaymis.
    koy yollari kapaniyor herhalde aksamdan bu yana calisiyormus ekipler molasiz oralarda 30 cm e yaklasmistir