Whisper buradada bayagi bayagi hizlaniyor abi yavas yavas
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
bursa ve cevresi 30dk 1 saate basliyor arkadaslar
-
Arnavutköy-Silivri-Çatalca bandı yine güzel kar alıyoromer eskiden marmara bolgesinede yazardin cok. bizleride unutma
-
Hayırlı Sabahlar
hayirli sabahlar baskan ve tum sakinlerimiz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sabir 2 saat kadar daha
-
bursa goruklede 15 dk once bahardan kalma gunluk guneslik bir hava varken (gunes gozlugu takmak zorunda kaldim) suan birden kar bastirdi direk. mart dada sistem farkli oluyor cidden
-
eline saglik saadet. gunaydin
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
guney marmara kutleleri yavas yavas radara girmeye basliyor -
Ne zaman görmeye başlarız beklediğiniz kütleleri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. suan radara girdiler
-
Anadolu ya niye çok kütle gözükmüyor anlamıyorum
sistem daha tam giris yapmadi
suankiler fragman -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
radar guzel -
cayir cimen tutmus.yollarda tutar 1 saate savusturarak yagiyor daha yeni baslamis belli
-
Yarın ki dek mi cephe yağışımi İstanbul için
dek diye biliyorum
-
Teşekkürler arkadaşlar Saadet mehmet civan
Güncelleme bitmiştir. Beğeni ve yorumlar için teşekkür ederim.
mehmet civan Eline sağlık
guzel bir guncelleme oldu senelerdir boyle bir mart yasayamiyorduk ama bu sene mart martligini yapiyor. nisandada yagislarimizi aldikmi barajlarimiz bagimiz bahcemiz topragimiz suya doyacak insallah.
senin ellerine saglik saadet sen yaptin paylasimi.
nasip olursa sabah paylasimina buradayim bakalim dahada guzel goruntuler gorecekmiyiz -
Ben anlamam sadece takip ederim hocam elden geldiği kadar.Teşekkürler size ve tüm arkadaşlara konulara katkılarınız için
biliyorum hocam surekli takiptesiniz. surekli goruyorum sizi bir selam vermek istedim bende tesekkur ederiz.