mehmet civan tarafından yazılan gönderiler

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

"allaha herseyi anlatacagim"

sunu her gordugumde bogazimda bir dugum olur yutkunam gozlerim dolar kendimi tutarim. bu dunyada da zulumu gordun cennet senin olsun yavrucak... hepsini soyle hepsini anlat hepsini sikayet et guzel cocuk..

Hocam bölgecilik gibi olacak ama ben ülke sistemi lafınıza maalesef katılamayacagım. Sistem ülkemize hayırlı olsun kazasız belasız berektli olsun fakat çoğu yer kar alırken biz yine izleyeceğiz bu ülke sistemi değil ne yazık ki. Taktir ilahi nasibimiz yokmuş meğer..

sizde alacaksiniz yaso ben tahmin edilenden fazla olacagini tahmin ediyorum.

Yorum alalım hocalarım model konusuna hâkim olanlardan ..

Ama iyi ama kötü fikirleriniz nedir?Bu ayda her sezon böyle bir görüntüyü her zaman bulamayız

20-24 ocak sistemiydi sanirim. guncel bir kac guncellemeyi ust uste koysak. hem o sistemin sartlarina yakin ve sistemin gelisi acisindan modellere yansima sekli kronolojik ve bicimsel olarak benzerlikler gosteriyor. merkezi nerde olur bilemem ama sinyaller gun yaklastikca marmaranin guneyinin ve kuzeyeninin dogusuna bir piayngo vuracak gibi hissettiriyor. bilimsel olcekli bakisinida bilen arkadaslarimizdan rica ederiz..

İkimiz farklı şeylerden bahsediyoruz ben vorteksden bahsediyorum sen 5 gun boyunca aralıklarla yağan kardan doğrudur ben bulunduğum yer 40 cm i geçti o sistemde ama 4 5 güne anca geçti lakin vorteksle ıstanbul 6 7 saate bazı noktalar 70 cm gördü bu ikisi çok farklı bide düşünsene bursaya o kadar kar yağmış Ken VORTEKS gelseydi durum ne olurdu

tamam o yagis yine o mezosiklon ile baglantiliydi o vortex den dagilan kutlelerdi buyuk kismi. vortex in merkezi 250 km kuzeydeydi sanirim yogun yagis aninda. bu sefer biraz daha guneyli ve guclu gelirse marmaranin guneyini dogusunu ortasini etkiler heralde o zamanda daha genis alanida etkileyebilir vurmak manasinda

tabi daha cok erken

bunu çok iyi hatırlıyorum geçen 21 25 ocak sisteminde bu görüntü sadece istanbulda vardı ve bursaya vurmadı ama şuan bakıyorum bursaya vuruyor gösteriyor muhtemelen bursaya vuracak bu sefer inşallah

vurmadi derken 5 gun boyunca dengeli ve kararli bir yagis oldu bursada. 1 hafta kalkmadi kar. beklintiler yarim metre ve ustu ise o olmadi tabiki.