mehmet civan tarafından yazılan gönderiler

Yav yok be abi kaç senedir birşey yoktu son bir kaç aydir her haftamı olur bu olay .

tabi gecmisi bilmiyorum ben ordan hastaneye gitmistim surekli bole bir insaat havasi vardi. ordan oraya geciyosun ordan baska bir yere falan hatta ilk gittigimde seyrantepe stat cikisini zor buldum. kayboldum

Birkaç aydır farkettiğim birşey var istanbulda oturuyorum seyrantepe metrosu yürüyen merdivenleri bozuk (vadiistanbul ve tt-arena stadı metro hattı denilebilir) ,sanayi mahallesi yürüyen merdiven ve dijital ekran bozuk,leventte aynı şekilde,gayrettepede aynı şekilde,boğaziçi üni metrosuda aynı şekilde allahtan asansörler çalışıyorda yürüme zorluğu çeken veya elinde poşet vs vs olan kişiler inip çıkabiliyor.

oralar da insaat devam ediyor ya ondandir erenim. gecen ay oralardaydim surekli daha tam bitmemis gibiydi

putin bayraktar servisini yemez. putin neyin ne oldugunu suandaki bir cok millet ve o milletin basindaki sahislardan daha iyi biliyor. adam acik ve net soyledi sscb dagilirken anlasmamiz natonun doguya dogru genislememsiydi. ve suana kadar 5 kere genisleme politikasi izlemis. ben bu devletin baskaniyim ve bu devleti korumak zorundayim diyor. biz nasil sinirlarimizda potansiyel teror devleti hareketlerini bozuyorsak putinde aynisini yapiyor fakat olan sivillere oluyor bu uzucu bir durum

arkadaslar matematik olayina bende katiliyorum. bir miktar matematik herkez biliyor zaten para sayiyoruz adet hesapliyoruz bu kadar matematik bilen bir insan en azindan bir denklemi cozebilir. fakat gordugum sozelcilerin cogu basit bir denklemi cozemiyor. ama o denklemden daha zor matematiksel islemler yapiyorlar farketmeden. tamam diferansiyel denklem cozmesinler fakat sozel bolumu secildiginde bir miktar matematik geometri ogrenmeleri iyi olur belli bir seviyede herhangi bir engeli yok ise

gayet te anlasildi ustat. senelerden beri bu yonumuzu hep bildiler hep kullandilar. birda uste ciktilar biz barbar olduk. eee yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis.

kandiliniz mubarek olsun.

rusya avrupa ve amerika bize siyasi askeri diplomatik baglamda esit mesafede olmali. firsatini bulsalar ukraynanin basina gelenler bizimde basimizada gelir eskiden oldugu gibi. sartlar hic bir zaman degismedi. biz ukraynadaki mazlumlari dusunuyoruz ama avrupanin derdi kendi topraklarini korumak ukraynalilari degil. bunun kanitida gunlerdir ukrayna topraklarinda yasananlar. ukraynalilar kimsenin umrunda degil. muzakerelerin istanbulda olmasi gayet mantikli.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

emekli generalin bakis acisi biraz farkli dogrudur yanlistir tartisilir. bazen farkli yorumlari da degerlendirmeye almak faydali olabiliyor. en nihayetinde jeopolitik bir konu genis acidan bakmak icin farkli gorusleride hesaba katmak gerek . mesele siyaset ustu.

bu arada arkadaslar dunyadaki bildirilen nukleer baslik sayisini. yasayacagimiz felaketi anlamaniz acisindan paylastim yanlis anlasilmasin. 20 bin kadar sanirim toplamda. bunlardan 25-30 tanesinin anadolunun dogal yasamini sonlandiracagini bilmemizde fayda var. nukleer savas suanda bildigimiz dunyanin sonu demek.

o seytani icadin dustugu yerde ot bitmiyor.