Eren en büyük ssw hangi tarihlerde olmuştu?
hangi tarihler arasinda olmustu hocam bende merak ettim dogrusu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEren en büyük ssw hangi tarihlerde olmuştu?
hangi tarihler arasinda olmustu hocam bende merak ettim dogrusu
mehmet civan abim önceden çok yapardım bugün de canım çok sıkıldı tekrardan yapayım dedim bi tane daha yapmıştım da sınıf karantinaya girince okulda kaldı 🙃
Whisper abim bi ara ben de yapardım 3 boyutlu resimler LGS falan derken unuttuk beee
resim bir yetenek bende hic yok. 52 den tavsani zor cizerim
dersler onemli tabi. ama keyif aldigin bir seyle biraz ugrastiginda motivasyonun artar diye biliyorum. gerci sen kitap defter aralarina karaliyosundur...
evet iste bunlar :alkıs:
ArdaAlper mustafa abide cizer farkli farkli. tam bilmiyorum ne oldugunu ama boyle ustuste 2 kagitmi koyuyor yada oylemi gorunuyor tam anlatamadim kendiside burada gerci .
Eskişehir de kar yağışı ve kky var..Ara ara yoğun kara dönüyor,arada yağmurla atıştırıyor.
Görseller gelir bir kaç dakikaya atarız olursa..
beklemedeyiz mustafa abi bir kar gorelim.
Olabilir ben öğlen sunduğu ciktiyi soyledim
tabiki
Gfs hadi bakın işinize sistem falan yok demiş size
yarin baska cikti verir..
Hayırlı günler , hayırlı Cumalar..
mehmet civan gelir abim neden gelmesin? Kış devam ediyor, bölge ayırır,il ayırır ama hala kış yüzünü göstermeye devam eder.
Hasan61 hayırlısı inşaallah,bekler görürüz nasipse.
insallah abi...
hayirli cumalar herkeze...
O kadar gelecek gelecek diyip kesin konuşan ben değilim -28 gelecekmiş vay bee forum admini hayal dünyasında yaşıyor engel atabilirsiniz
kayser bak uzun zamandir bende yazilarini takip ediyorum her seferinde sinan ustat yada bir baskasi bu yazilarana cevaben ne kadar olumlu ve nazikce cevap veriyorlar. neden bunlari ornek alip hala usturuplu bir sekilde yazmayi ogrenemiyorsun. farketmiyormusun buradaki insanlarin geneli cok anlayisli ve dostane iliskiler kuran insanlar. neden sende aramiza katilmak yerine bu sekilde davraniyorsun. elestri serbest bu sitede adminler yoneticiler dahil herkezi elestirebilirsin fakat bunun suregelen bir adabi var forumumuzda bunu bozmana hicbir sekilde izin veremeyiz. ve sende olusuma dahilsin kendini zit kutuplarda gorup bu sekil davranmana gerek yok burada sen gibi herkez bir saygiyi hakediyor ve sende genele uymalisin bu sekilde davranirsan hesap silmek engellemek en son dusunulecek durumlar fakat dahada dislanicaksin ki bence bu engellenmekten cok daha agir bir durum.
saygilar...
ve dislandigin sirada sana sahip cikacak ve seni savunacak insan yine o hayal dunyasinda yasiyorsun dedigin insan olacak bunuda bilmeni isterim
Furkan K. tesekkur ederiz
gunaydin arkadaslar. bir marmara bir karadeniz kartimiz var gorunurde suan. ocaktaki gibi guclenerekmi gelir varmi bir fikri olan.
tebrik ederim sarp hocam dediginizede geliyor.
gunaydin....
OsmanErdem ustat yoruluyorsun bizler icin gunlerdir. tesekkur ediyorum bende kendim ve tum arkadaslarim adina. saolasin
eee gececiler burdamiyiz. sistemlerin eli kulaginda...
ben takibe basladim