Burak bey, erken konuşuyorsun. Kapı gibi Mart var. Şubat bitmeden de sistem gelir.
bence bu onumuzdeki sistemden bahsediyor burak hocam. eskiden beri bilirim kendisini tamamen bitirmis olsa ben kendi adima bu sezonu kapattim kiyilar adina derdi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBurak bey, erken konuşuyorsun. Kapı gibi Mart var. Şubat bitmeden de sistem gelir.
bence bu onumuzdeki sistemden bahsediyor burak hocam. eskiden beri bilirim kendisini tamamen bitirmis olsa ben kendi adima bu sezonu kapattim kiyilar adina derdi
İnsanlar Sahip olamadıklarının peşinden giderler . Sahip olduklarını da yanındayken unuturlar .
yoruma kapali ama bir hak kullanmak isterim sinan ustat izninle.
bunu bende farketmeye basladim engel olmaya calisiyorum elimden geldigince. evet bu huyumuz insanlik olarak fitratimizda var. fakat farkina varabilirsek duzeltebilecegimize inaniyorum. allah herkeze kalp gozu nasib etsin insallah.
gol olur...
gunaydin arkadaslar ne bu sessizlik
kalanlar buranin personelidir
dedigin gibi yine ihmal
Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler.. Yapılacak birşeyler mutlaka vardır yoksa orada olunmaz ama kış aylarında ne gerekiyorsa o yapılması lazımdı bence .
Sabaha dönerler sağ salim inşaallah
insallah abi. cok tehlikeli bir yol. dar keskin viraj ve yolun yuzde 60 u ucurum. allah gostermesin. ekipmanlari varsa olduklari yerde kalsalar guzduz gozuyle cikilsa daha guvenli ama. kurtarmaya gittiklerine gore heralde ekipman eksikleri var personelin. araclari genelde 4*4 toyota ama kalmislarsa yogun tipi vardir.
personel diyor cunku oraya seyir tepesi yapildi gecen sene yol yeni acildi. daha onceleri traktorle ancak cikabiliyorduk biz. kalanlarda o seyir tepesinin oldugu yerdeki milli parkin personeli sanirim. onlar sabah gidiyor aksam donuyor daha orada kalabilecekleri bir yer yapilmadi personel icin
Takip edelim bakalım mehmet civan
Bu zamanda ve merkeze bağlı yerler de olmaması gereken durumlar bunlar aslında, hazırlıksız yakalanmışlar demekki.
orasi cok cetin mustafa abi. gureden 15 km de 1000 rakim a cikiliyor. hemen 5km asagida gurede yagmur yagarken o yol cok kar aliyor. asfaltta yok bir kismi stabilize kalan kismi toprak yol. yazin bile zor cikiyoruz
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Kazdağı Milli Parkı içerisinde Sarıkız Tepesi mevkisinde bulunan Hava Radar Kıta Komutanlığında görevli askeri personeli taşıyan 3 araç ile yolu açma çalışması yürüten Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin akşam yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda kaldığı belirtildi.
4 saat once yayinlanmis
OsmanErdem paylaşımlar için teşekkürler
Kıyılar için yetersiz ama güney marmara için güclenmiş gibi gözüküyor
İsabet olur güney Marmara nın ve kuzey egenin bazı sehri gecen sistemlerde sansizdi. Bu sistemde onlar İcin bir sürpriz olsun madem
sistem bir tık güçlenmiş mi ?
Vallaha beklemezdim yağcağını denize 0 vakfıkebir Trabzon kar başladı
gozun aydin
Salihe yazdığımi burayada yazdım zannettim.
Efsane olabilecek sistem tarihim 20 şubattan önce olmaz.25 Şubattan sonrasında kalmaz. Öncesinde gelebilecek sistemlerin efsane olabileceğini düşünmüyorum. Tabi yanilabilirizde ama ben 20 subat civarını bekleyeceğim.
her zaman tutacak diye bir kaide yokki hocam. siz tarihleri verin biz takip edelim kafi.
mustafa28 Allah Razı Olsun 🤲🏻🤲🏻
ustad gecmis olsun