Marmara geneli 1-2 gün boyunca güzel yagislar alacak
bekliyoruz bakalim ustat. guzel bir yagis alalim 3-5 senedir kuraklik iyice artti. dogru duzgun su yoktu derelerde. bu sene o acigi kapatalim insallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMarmara geneli 1-2 gün boyunca güzel yagislar alacak
bekliyoruz bakalim ustat. guzel bir yagis alalim 3-5 senedir kuraklik iyice artti. dogru duzgun su yoktu derelerde. bu sene o acigi kapatalim insallah
Htckyuo hosgeldiniz
İyi günler herkese.. Bugün kimse hal hatır yazmamış
selamlar ailesi.....
hmm. arada gazetelerde okuyoruz ya. 120km ile esti limanda tekler batti kiyiya vurdu falan. sanirim o potansiyeli olan bir firtina bu Whisper
guney marmara siklonik sistemleri sever THE_AZOR trakyeda faydalanir. dedigin gibi siklonik sistemler i severiz marmara olarak
:elkaldıranadam:
trakyadan busenede bise meklememek lazim.bukadar fabrika varken kar yagmaz.yagsada tutmaz.
fabrrikalarin olmasi uzun vadede iklim degisimine katkisi olabilir lakin kisa vadede bu kadar keskin bir etki ongorulemez
paylasimlar icin tesekkurler. benim izin bitti cok gorunmuyorum ama hep buralardayim takipteyim. goruntu 4-5 gun oncesine gore mukemmel derecede degisti buna sukur arkadaslar gectigimiz sistem ertesi verdikelri sinoptikler yaninda bunlar surpriz nitelendirilebilecek cok olumlu degisimler.
ki aslinda ben bekliyordum
mehmet civan geçmiş olsun hocam. Nane, limon, zencefil, bal devam edin. İyileşseniz bile 2 günde bir içmek gerekir bu soğuklarda👏
aldim bugun karisik bir poset cayi orjinalinin yerini tutar heralde.
tesekkur ederim tavsiye icin
Geçmiş olsun Mehmet abi acil şifalar diliyorum
mehmet civan geçmiş olsun abi sen 34 değil 24 gösteriyorsun hemen atlatırsın 😀
saolun tesekkur ediyorum. ben daha 18 yasinda hissediyorum zaten eren
hayirli olsun konumuz hocam. umarim bol bol tartisiriz yeni bir seyler ogreniriz bu konu altinda
Geçmiş olsun hocam..Tez şifa inşallah
sagol Whisper gecti sayilir bugun mide agrim bulantim azaldi bayagi. bogazimda yavas yavas iniyor.
bendede var sinan ustad 3-4 gundur usttuk heralde soguklar kuvvetliydi. gecmis olsun
sistemimizin suresimi uzamis ustadlar. soguklar biraz gecikmis heralde. ab nin konumu ve istikameti hakkinda bir uzlasida yok sanirim modellerde. dun ic anadoludan hizlica cikiyordu. simdi girit altinda derinlsiyor. azor 72 de kollarini uzatiyor avrupa uzerine. bu sistem daha degisimlere acik heralde.
Şapka çıkarılır
![]()
iste bu guzel haber ...!
abi trakyani orta ve batisi siklonun durumuna gore. istabulunda catalca falan otaraflarda gibi gorunuyor simdilik ama her guncellemede kucuk kucuk farkliliklarla geliyor bazi bolgeler icin iyi bazi bolgeler icin kotu. ilk bakista trakya ic anadolunun kuzeyi ve batikaradenizin ickesimleri gibi gozukuyor rakim ve karasal iklim sistemi gorunumunde. yarin aksam daha netlesir heralde. ruzgarin yonu onemli beklendigi gibi gelirse istanbulun avrupa yakasinda da bircok bolgece etkili olabilir benim fikrim. soyle diyim az once yazdim anlasilmadi ruzgarin tam yonunde 70km deniz degil kara uzerinden gelirse malum karayel yerseviyesinden ilerledigi icin -4/-6 da kar yapacaktir. silivride sanirim guneyde karayel in istikametine gore avrupa yakasinin kuzey kesimlerine nazaran daha sansli bolgelerden olabilir.
edit:bu 2 subat icin
3 subat ise guney marmara ic ege akdenizde denizli isparta ve istanbulun anadolu yakasindada kar icin uygun sartlar olusuyorki yagis bayagida yogun gozukuyor. saglam bir vur kac sistemi olabilir
Hahaha
ama goruntu oyle yani kaliteli bir kar icin. oda karayel ile