gonunuz aydin. sabahcilara gunaydin
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aslında en iyisi radar takibi yapmak ama işte insan rahat edemez illa teyit istiyor :olumlu:
evet ama benimki biraz daha farklli.
ben uykudan uyanyorum pencereden bakiyorum yagis var sonra acaba ruyamiki diyorum aciyorum radari kutle varsa teyit ediyorunm. tamam gercekmis ruya degil gibisine....

-
gelde uyu uyuyabilirsen. 5 kere kalktim tam pencere takibi yapiyorm

gunaydinlarrrrrrrrrrr
-
48 saatlik nobetten sonra uyku vakti geldi. dekler bursa ya kar birakicak anlasilan sabaha kada az onceki gibi 2-3 kutle devirsek 20 cm i gecer ki ben yarin sabah ogle aksamdanda daha umutluyum. suan 10-15 cm kadar oldu bahcemde ilk zayif dekler ile. her keze iyi geceler
-
bursada sabahtan bu yana kar hicdurmadi ince ince yagdi fakat 1 saat once deklerle birlikte cogaldi ve suan gorukleyi guzel bir kutle dovuyor 15-20 dk dir 5cm koydu uzerine.
-
Senin haller devam ediyor malum .. Vücut taşıyor ki ayaktasın ,yoksa bir şekilde uyku moduna geçer mecburen..
abi kar yagarken ruyamda yogun kar bastirmis goruyorum hemn uyaniyorum
-
Gerçekten fiyasko oldu bu sistem
sabir zakkum. bu onumuzde paternden tatmin olacaginiz bir yagis yakalama ihtimalimiz cok yuksek. her zaman olan degil birsey bu blokaj ve bu olustugunda illaki bir yerlere piyango vurur. olmassada bir dahaki sefere. sistem cekilmeden uzerine sistem aliyoruz. etrafimiz denizler ile cevrili insallah hepimiz umdugumuzu bulacagiz. umidi kesme hemen
-
Bı uyutmadin , kalktık işte
iyi günler herkeseabu ben 2 saat uyudum bugun birde bana sor uyumaya calisyorum uyuyamiyorum.

-
bundan sonrasını 12 saat olarak atıcam
ya bende begeni icin yapmiyorumda sabahlari sakin oluorya paylastikca reaksiyon gormek birilerinin takip ettigini bilmek yaptigim isin bir ise yaradigi hissini uyandiryor daha bir severek yapiyorum o zaman.
-
gunaydin millet. uyanin hadi radarda bosluk yok

-
Ben biraz yüksekte oturuyorum,güzel yagmış ve yağiyor
Teşekkür ederim mehmet
İyi günler
umraniye 10 cm bulmus heralade
-
Evet,anadolu yakası
anadolu yakasi avrupa yakasina kiyasla daha iyi diye biliyorum. iyi baslamamis olabilirsiniz ama gun icin kar gecisleri devam edebilir hatta surpriz bile olabilir. fakat pazar ve pazartesi gunku yagisi daha kuvvetli diye biliyorum.
-
EnesT_ paylasim icin kalkmistim ben sen paylasiyorsun madem. simdiden eline saglik ben az daha uyuyayim kalkinca begeniler puanlar benden

-
güaydın
Bu gece icin ne diyorsun mehmet civan
gunaydin istanbul icinmiydi
-
onemli degil arada oluyor oyle