guzel baslik.....
abonelik +1...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturguzel baslik.....
abonelik +1...
hadi bakalim beklemedeyiz.
hocamizin aciklamasini bekleyelim. kendisinin yorumlari modeller bazli degildir. semih hoca modellere son 2-3 gun kala etkilenecek dar alanlar icin bakar.
sistem etelenmistir erken hareket etmistir. kendisi yazacaktir buradan.
yagislari alalimda gerisi teferruat.
hocam ister konu acin ister buradan devam edin. sistem gelsin gelmesin bizim tek istedigimiz sizin aklinizdakilerin parmaklarinizdan dokulmesi. ayrica biz diger olusumlara benzemeyiz ustad sistem gelmedimi daha da bi bagrimiza basiyoruz hocalarimizi
olarak. ![]()
buraya gelip site disi sizi rencide etmeye calisanlar oldugunda farkeder izin vermeyiz.
olarak bu cati altinda hepimiz atmosfer e kafa tutulmayacagini cok iyi biliriz. biz buradayiz, bir aileyiz.
sizin ve tum hocalarimizin tek kelimesi hepimiz icin cok degerli...
![]()
![]()
![]()
![]()
burak hocam nerelerdesiniz. kucuk bir degerlendirmenizi rica etmekteyiz ![]()
yoksa yinemi poyraz yinemi dek ![]()
Angora napalim ustat bizdeki gonul iste. illede istiyor. yok diyoruz inandiramiyoruz ![]()
25-26-27-28 icin sistem ihtimali dusuk olsada. surprizlere her zaman acigiz.
hocam elinize emeginize saglik. sistem balikesir merkezin hemen 10km kuzeyinden baslamak uzere son 25-30 senenin en agir kis sartlarini getirdi. buna mini 87 diyebiliriz. koylerde yer yer 1 - 1.5 - 2 metre birikimler mevcut. zaten sehir merkezinde bile 60cm yi gecti. sizi tebrik ediyorum. yolarin acilabildigi yerlere kadar gittim su goruntuler ile karsi karsiya kaldim. cikamadigim yerlerde kar evleri damlari yutmus bugun ulasima acilacak diyorlar gidebilirsem cekecegim.
resimler ibirler davutlar mahallesinden bunun biraz daha ustu olan caypinar mahallesine cikamadim.
(bu arada o gordugunuz tek katli yapilarin tabaninda 50cm den fazla su basmani temeli var)
Mezosiklonik girdap kalıntısının iniş yaptığı yer.
Batısında kalan İstanbul gömülüyor. Sırada Kocaeli ve Sakarya var.
buralaradan sekip bizede gelirse memnun oluruz baskan.
bu cizginin batisindan gelen kutleler bize ugrayacak gibi duruyor ?
Sabah Bı Kalktım Her Yer Bembeyaz Bursa/Osmangazi Kaç gün sonunda oldu .
Herkese Günaydın
guzel gorunler.
radarin arkasi var. radarda istikametiniz kocaeli uzerinden yalovanin guneyinden size dogru.
Dekleri nerden takip edebiliriz mgm radar hariç'?
butun yankilar mgm nin radar sahalarindan gelen verilerin caprazlanmasiyla elde edilir. uydulardan bir takim ust katman goruntulerini elde edebiliyoruz. mgm radari haric takip edemezsin. fakat mgm nin radarindan gelen verileri kullanan baska app ler var. sen tam olarak neyi istiyorsun.
balikesir uyumaaaaaa....
bahcemin durumu.
beyler nerde resimler 3-5 demeyelim atalim.
yetkili arkadaşlar bursa merkez için son bir umut olarak bu gece ve yarın varmı bişeyler boş geçirmeyelim bu sistemi ya .yağış yok :(( dün geceden beri yağmıyor . bir arkadaş dek falan vurcak dedi ama hiçbirşey yok
bursada yagis icin dek sartlari cumaya kadar uygun gorunuyor.