Lodos arkası ?
2004 de bu patern de lodos arkasi almistik buyuk sitemi. verebilirde. sartlar uygun fakat olabilecek yagis senaryolarinda en dusuk ihtimalini verdi hep 2 gundur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturLodos arkası ?
2004 de bu patern de lodos arkasi almistik buyuk sitemi. verebilirde. sartlar uygun fakat olabilecek yagis senaryolarinda en dusuk ihtimalini verdi hep 2 gundur
Batı karadeniz civarına vorteks vermiş dönüş hareketi ile kocaeli'yi vuruyor
kanca dedikleri seymi o![]()
Ukmo ve gfs de azıcıkda olsa düzelme var bir umut be
ben sakasina takiliyorum bir kac mesaj dir. umudum hic tukenmez athena coook efsane kestane oldu. bir onceki guncellemede kar sifir iken sadece geceden sabaha yarim metre kar gordum. o yuzden ben her an hazirim ![]()
herseyde vardir bir hayir ![]()
norvecli gezgin i izliyorum. adam sistem cok sert gelince uzuluyor. soguktan dolayi kar tutmuyormus ucup gidiyormus. ![]()
sistemden beklentim
sabah model sayfasinda birakiyorum tarayiciyi. aksam siteyi yeniliyorum eger 2-3 sayfa eklenmis ise degisim yok yada isler biraz yolunda degil
4-5-6 sayfa eklenmis ise bir degisim var ama acaba
6 sayfa ustundeyse isler tikirinda
duruma gore konuma gore dahada fazlasi ates ediyor oluyor
youtube da falan biraz kar videosu izliyim bari ![]()
![]()
![]()
Athena ellerine kollarina saglik.
winter hocam agziniza saglik.
guncelleme yilbasi icin aksiyona devam diyor
takip takip takip ![]()
Ben şahsen suanki görüntülerin daha fazlasını bekliyorum. Yılbaşında ki tamamen şansımıza dönen bir olay ne kaparsak kar
o sansi kovaliyoruz hocam 1 aydir gelsin artik ![]()
Çağrı nerde o. yok ben mor isterim yok pembeler olsun bak -12 mis gibi yoğun kar alıyor hiç yoktan 20 cm devirdi şuana kadar
hocam hemen istiyoruz yilbasindan itibaren.
atlantikten inen ab 300 saate yakin dondu durdu dovdu potekiz ispanyayi. azoru rahat birakmadi. iyiymis cok istikrarli.
vay be ne kadar ters durum var hepsini denedi onumuze balkanlara ull ile set cekip sicak tarafta bile birakti. tebrikler gfs ![]()
daha ne deneyeceksin bakalim devam ![]()
hazirlaniyor tekrar