mehmet civan sinan abi yazdıklarımı görmüyor sanırım chate
eren kusura bakma simdi gordum. ben chat te senin mesajini hic gormedim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturmehmet civan sinan abi yazdıklarımı görmüyor sanırım chate
eren kusura bakma simdi gordum. ben chat te senin mesajini hic gormedim.
dogu anadolu icin sistemin girisi basinc durumu ve bulut yogunlugu.![]()
Abi kaç gündür odada tıkıldık kaldık dışarı adım atamıyoruz kardan. 😂
Yarın bakalım güzel bir kar bizi bekliyor insallah.
ne yarini basladi be ![]()
bu gelen farkli
cok iyi ilerliyor
sistemin girisi 30dbz bulut ile oldu ![]()
Sahutt biraz uyu istiyorsan. sabah 7 den itibaren 12 saat yogun kar kesmeyebilir bile hic. yani hala inceliyorum akdenizde bulut olusumu guclu gibi.
gun ayana kadar antep maras adiyaman urfada ki yagisin durumu sistemin gucunu anlamamizi saglar. ben takipteyim
balikesir merkezde kar tanesi gibi atiyor arada.
he tamam o zaman sorun yok. ![]()
Yeterli suanki sistem gibi lodos sonrası gelişen atak değil bu direk yağışın başlamasi ile kar yağışını başlatır. Durum gerçek olursa haberlerde Balkanlar gelen soğuk ve yoğun kar haberleri olur
hocam daha iyi gelme ihtimalleride yuksek dimi bu goruntude ? yada daha iyi gelme olasili varmi?
winter yazi hazirliyor resimli ![]()
Biraz zor bir ihtimal yağış az
katiliyorum.
aksiyon olursa daha cok dogusunda kazdaglari, yenice-can-biga hatti gorunuyor suan! icin.
biga ova oldugundan biraz alcakta kaliyor.
anadolunun tum dogusun tamami onumuzdeki senelerde bu atagi illaki gozonunde bulunduracaktir kiyaslamalarinda. ideal bir sistem olma yolunda ilerliyor. son 24 saat.
guneydogu anadolu yu 2 ye ayiriyoruz yagis hatti olarak
bingol, mus, van in guney i, sirnak kuzey kesimleri ve tabiki
hakkari
(beytusebap yuksekova semdinli ye cok dikkat) bu hatta asiri yagislar olusabilir. ulasimda zorluklarlar yasanacaktir. batmanin kuzeyini buraya da yazabiliriz
atladigim sehirler olabilir sistem bolge genelinde tamamen etkili. ortalamada batida yer yer sehir merkezleri ilk grup 20cm, ilceler 20-30cm yuksekler 50cm ler ve uzeri gorunuyor. dogusunda yuksek kesimlerinde ve 2. grup daha cok metre hesabi yapilir.
sisteminiz hayirli olsun 1-2 saate batidan giris baslar. 16-18. saatlerde iran sinirina dayanir. 3 gun boyunca yerinizden pek kipirdamayin ![]()