balikesir merkezden 10km mesafede ibirler tarafi. ben gidemedim ama balikesirden gitmek isteyen varsa 4x4 gerekli 15km den sonra 50cm yi geciyor fazlasida vardir yollar ulasima kapali.
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
tamam bakalım :D ne zaman başıyor bu dek şimdi gece olurmu bişiler
buradan takip mgm bursa radar sahasi
-
Yahu dışarı bakmadan edemiyorum gözüm sürekli lambada 5 cm yağıyo 10 cm olsun istiyorum 10 cm yağıyo 20 olsun istiyorum psikopat oldum iyicene
bu hepimizin ortak tepkisi

yalniz degilsin...
-
kanka balık baştan kokar. sistem bursada kendini belli etti.
bursa merkezde deniz yok dek nasıl olacak ?
dek bantlarinin uzunlugu eni ve derinligi km ler ile olculur. hicde kisa degiller. ve bunlar hareket eden nem yuklu kutlelerdir. bursaya rahatlikla ulasabileceginden suphe duymayiniz. -
3.50 metre kar yağan uludaga
L metre göremedik bu sene
Burdan yola çıkın
evet ama bu kadar karamsar olmayalim. bu sistem olmazsa diger sistem. diger sistem olmazsa bir diger sistem. zaten surekli yagsa cokda keyifli olmaz degilmi.

dekler icin sartlar ve konum uygun gorunuyor. moralimizi yuksek tutalim.

-
manisa gordes :alkıs:
-
MGM İstanbul’a yeni turuncu uyarı geçti bildirim geldi şimdi
bu iyiye bir isaret umarim sistemde bekledigin yagisa kavusursun.
-
Kocaeli DEK’lerden Etkilenecek Mi ?
merhaba..
forumumuza hosgeldin. sorun kisa zamanda yanit bulacaktir. -
karadeniz be guzel karadenizim batisindada olsa 5 sene yasadim. suan imkanim olsa neresi deseler karadeniz derim.
keyfine bakin arkadaslar karadeniz desiniz KARADENiZ de....
-
akhisar taraflarinda kar atistigini duyuyorum arkadaslar.
varmi akhisarda olan arkadaslarimiz. ?
-
Daha Çok Göster
bursaya dün gece 12 den beri kar yağıyor ama kendine hayrı yok kar yağışının
yıldırım rakım 250 4- cm kar en fazla 5 cm . gece 3 cm kadar yağdı
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum

gündüzde 1 cm 1.5 cm kadar anca yağdı :D
sözde mgm dün geceden beri yoğun kar veriyordu genelde hafif arada orta kar yağışı şeklinde devam etti .
ocak ortası sistemimde konumum 25 cm kar almıştı
tek umudum bu geceki kar yağışı kar yaşığışınınn mutlaka yoğunlasması lazım. böyle 6 ay bile yağsa bişey olmaz ... yağış zayıf
buradaki yetkili arkadaşlar bursa merkez için ne düşünüyorlar acaba gece son şansımız olarak kar yağışı yoğunlaşırmı ?
hosgeldiniz.
umarim cok daha guzel sistemler yakalariz hep birlikte.
sohbetimizbololsun konusunada bir merhabanizi bekleriz.
-
Kopsun artık gözümüz gönlümüz açılsın. Kocaeli kadar her sistemde sorun çıkaran bi şehir daha yoktur cidden ömrümüzü tüketti.
suanki goruntuye gore kocaeli duzenli sekilde arta arta saat 08:00 08:30 gibi daha saglam giriyor kutlenin etkili kismi.
radarda gorduklerimizi diyorum ama. o sira radara girecekler pesin sira geliyor zaten ardina
-
Radardan Yeşil kütleler geliyor 1 saate kalmadan kopar burası
1.5-2 saat
-
Ben uyuya kalmışımda İstanbula yeşil veya sarı kütle geldimi yoksa gün içinde mi gelecek
gelmedi daha. ama bu saatlerden itibaren artmasi gerekli
-
Esra bak kar yağışı bile geldi İstanbul'a
Sen bana gelmedin.. iyi geceler. Bugün doğum günüydü. Onu neden aldın benden dünya.
uzdun be genc....