marmara'nın kıyı kesimleri güzel kar alıcak mı
selamlar hosgeldin aramiza..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturmarmara'nın kıyı kesimleri güzel kar alıcak mı
selamlar hosgeldin aramiza..
balikesir merkez 2 saatir orta ustu kuvvette kesintisiz guzel bir yagis aliyor. bursada da eli kulagindadir..
yarin oglen balikesirden ogleden sonra bursa bilecikten ayrilir demis mgm.
hazirmiyiz marmara hamagimiz hazir. bir kutup ayisi gelip yatarsa bu hamaga. o 17 den sonraki bolumde iner -10 lara.
sizlerde kendi bolgelerinizi atarsaniz biraz hareketlenir buralar. hareketlenmeside gerekir. sabahlara kadar nobet tutucaz burada insallah...
istanbula 1 mt kar verdi ecm.
verdi hocam. ben o sira sizi bekledim iste simdi semih hoca yazacak model sayfasina die gozum aradi sizi.
2015’deki bahsettiğim çok güçlü lodos fırtınasının sinoptiğini buldum:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
evet bu olmasi gerekli.
2014 gibiydi sanirim en son bu siddette lodos. direkler falan yikildi. 3 gun elektriksiz kaldik. bir hafta sonrasi sistem aldik ardina bir sistem daha 10 gun kadar surdu. bu seferde agaclar devrildi nakil hatlari tekrar zarar gordu 2 gun daha verilemedi enerji. merkezde pek birikim olmadi fakat 30km kuzeyinde 500mt civari rakimda caypinar koyunde 1 metreyi gecmisti. aralik-ocak falandi sanirim. surekli dek aldik 4 gun boyunca.
sizi tebrik ederim hocam aylardir subatin ikinci haftasi dediniz. sistem ongordugunuz aralikta geliyor.
burak hocam hosgediniz...
hocam ben pozitif bir insanim yagisi az bekleyipte cok gelip gelemeyecegini sormustum ama buda benim icin yeterli oldu tesekkur ederim
demek istediginizi anladim
O yüzden İcon takibi şart
icon ve gem gecen sistemin galibiydi sanirim. icon mantikli
evet aldigimiz son iki sistemdeki siklon hareketi ile cephe sisteminde modeller istanbulda tongaya dustuler. istanbul onemli lokasyon yogurdu ufluyorlar suan. belliki ustlerinden fena firca yemisler. malum buyuk yatirimlar soz konusu. ama suan istanbul umidini kesmemeli. son yasanan 2 yanilginin istanbul faturasini agir olmustur. ve modellerdeki istanbul temkini bu durumun modellere yansimasinin sonucu. sinirda kalmasi normal. vade yaklastikca istanbul icin ihtimal var ise degisim modellere son anda sert bir sekilde yansiyacaktir maglup modeller icin.
son ana kadar takip...
Hocam çok yer kaplayıp görüntü kirliliği yaptığı için o paylaşımı durdurmuştuk. Sitemizde diyagramlar konusu var oradan ulaşılabilir aslında
tmm dir ustat.
Ömer gunluk duzenli olarak buraya marmaradaki sehirlerin diyagramlarini paylasmak istiyorum bir mahsuru varmidir ? hem degisimleri takip etmemiz acisinda iyi olur.
gecmis olsun...
kirklareli
kocaeli
sakarya
tekirdag
yalova