bolu merkezde kar yagisinin 1 metreye yaklastigi soylentileri var dogrumudur ?
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
yani tamam balikesir benim canim kanim memletim amma kusura akmasin buranin aksiyonu bitmiyor yani isin dogrusu. bursa aliyor yagis
-
bursakiler acilen camlara baska hic bir demiyorum cama cikin abi gorun ne oldugunu
-
Hasan61
hasan nerde hasan bak bakalim sabah guncellemesi nasil gulluk varmi...? -
ECMWF Sabah Güncellemesi Sonlanmıştır. Takip edip beğeni atan herkese teşekkürler
eline saglik cmbrn41 sende paylasimlara begeni atarsan sanada daha cok donus yaparlar
-
Olucak mı İzmir'de
var biseyler bakalim. sole bi yarin aksam olsun da yavas yavas tahminler gelmeye baslar. malum son senelerde cok husrana ugradik sistem saglam gelsede biraz temkinliyiz.
-
Yarın da daha güzel çıkacak -16 lar da Balkanlarda gözükmeye başladı
onlari yavas yavas cekicez hocam insallah acelemiz yok bu saatten sonra:)
-
hayirli ugurlu olsun artik ne diyelim
-
Mehmet gfs 23 24 sistemini ne kadar dogulamis
ustat simdi gordum kusura bakma. dun sabaha gore bi 150 km diyebiliriz ama sistemin olusumu izaobarlar falan biraz farkli dunku ile ayni istikamette fakat trakyayi izmiri pas gecti. ben oralarda isim yok ama sirf oralar icin bogusyorum modellerle kac gundur pc basinda:) fakat gelirse sistem bundan saglam gelir bu sartlar altinda. ya hep ya hic sistemi gibi ben ortalama bisey beklemiyorum fakat hocalarimiz daha iyi bilir onlarin yorumlarini almak lazim.
imareler son yillarin en iyi blokajini isaret ediyor tek modele gore yada tek calistirmaya gore solemiyorum -
hocam 1 2 saate son dekler oluşuma açık bir bakalım daha sistem bitmedi
dediginde oldu enes cok guzel yagiyor. tebrikler. yagis aninda ve radarda ustume tanimam ama helal olsun ben umudu kesmistim
-
dolu bu yahu boncuk boncuk olmus heryer. graupel
-
Şu Soğuk Günleri Kazazız Atlatalım inşaALLAH
oda olur hocam
inşaALLAH
-
-
Buz Gibi Havadan Hayırlı Sabahlar
hayirli sabahlar baskan memlekinde guzel bir tipi var suan. ah ceksemde atabilsem
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. soyle bir tablo ile guncellememiz sona eriyor...