Güzel şeyler olabilir devamında
harun ozledik nerdesin be
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüzel şeyler olabilir devamında
harun ozledik nerdesin be
guzel yagis bu ayin 5-6-7 si icin gorunuyor arada bu modeller veriyor bunu takip edelim
tam yb hakimiyeti yoksa. konvektivite (dusey hareket) var ise. sicakik uygunsa ister cephe olsun ister siklon etkin bir patern vb farketmez. 3 tarafin denizere cevrili ise kopan eden bir kutle yonu farketmez hareket sirasinda izobar gecislerinde savrulur kopar geir sizi bulur. bu hep oldu arkadaslar. 850 ve 500 de ic ege guney marmamara ic anadolu gibi ortada kalan yerlerde surpriz yagislar bu sekilde gerceklesir.
birde misal guneyimizde hareket var kuzeyimizde var batimizda ole bir an gelirki tam ortada random bir konumda savrulur notr olan konuma gelir bir dagin sirtina takilir o kesimi dover durur.
Bana kalırsa sanki sabahki güncellemede de batılama olacak gibi istermisiniz batılaya batılaya azıcıkda olsa bir şeyler alalım
evet bu oluyor sanirim.
42h da gorunuyor izorbarlarin cizgileri tirtikli bu daha noktayi koymadim demek oluyor.
500 de soguklarimiz daha belirgin 850 de 1 tik iyi yada ayni 1-2 saat erken girebilir soguk 12h gorunumu
Sinan abi binkılıç
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
cephemi bu ![]()
Wrf den şaşmam
eskiden bi tek wrf vardi saglam. yer kartlarina bakiyorduk. internet bu sekilde degildi faks modem ne varsa taratip atardik 2000 lerde. mgm de var hala sanirim ordan bakiyordum arada dune kadar.
Bursa Balıkesir güneyi 5-10 cm gibi duruyor abi. Yükseltiye göre değişiklik gösterir tabiiki Uludağ etekleri 15-20 cm görürken sahiller 5 cm sınırını aşamayadabilir.
Ben İstanbul'u zor anlıyorum abi sen daha doğru bir yorum çıkarırsın bölge için
hayir oyle degil herkesin yorumu farklidir anlamlidir. surekli baktigimiz icin gozden kacar. kritik cok onemli.
Yarınki yayın 21:00 da başlayacak gibi görünüyor .
Gündüz plan değişikliği olmazsa
![]()
| Erzurum / PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ Palandöken - Erzurum | 154 |
| Bolu / KARTALKAYA KAYAK MERKEZİ Merkez - Bolu | 150 |
| HAKKARİ KAYAK MERKEZİ Merkez - Hakkari | 121 |
| Karabük / KARABÜK KELTEPE KAYAK MERKEZİ Merkez - Karabük | 110 |
| ÇAMLIHEMŞİN/PALOVİT YAYLASI Çamlıhemşin - Rize | 105 |
| GÜNEYSU/HANDÜZÜ YAYLASI Güneysu - Rize | 104 |
1.5 mt siniri gecilmis buralar pek bir erime olmaz herhalde. sistem sonu bakalim uzerine ne koymus
Athena 'nın paylaştığı sınırlı alan modeli BOLAM gibi gelirse, 1 Ocak öğle saatlerinden sonra avrupa yakası kuzeyi ve anadolu yakasında yer yer 2-8 cm kar örtüsü olur.
marmaranin guneyi nasil olur ?
İkinci yayın yarın akşam
ben yeni uyandim sinan abi kacirdim.
selamlar arkadaslar.
Beğenilerin içine beğenmedim smile eklerseniz, beğeniler artacaktır. Insanın eli gitmiyor şunları beğenmeye.
ben ozellikle gececi oldugum icin begeni benim icin kontrol gibi bisey her sey yolundami mesajlar gidiyormu kimler burada gibisinden mustafa abimim dedigi dogru ama bu yonu de var. tabi mecburiyet yok lakin iyi oluyor