- Sinop: Ayancık ve Durağan’da taşımalı eğitimin tamamı; Gerze, Erfelek, Türkeli ve merkezde ise kısmi taşımalı eğitim tatil.
Kastamonu: Merkez dahil 10 ilçede (İhsangazi, Pınarbaşı, Küre, Devrekani, Azdavay, Şenpazar, Seydiler, Ağlı, Doğanyurt, Araç, Daday) tamamen; İnebolu, Çatalzeytin, Abana, Bozkurt ve Cide'de ise taşımalı eğitime ara verildi.
ayrica Bartın Zonguldak karabuk il genelinde 1 gun tatil
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
- Yozgat: Akdağmadeni, Sarıkaya, Çayıralan ve Çandır ilçeleri okullar tatil
- Çankırı: Atkaracalar, Bayramören, Çerkeş, Orta ve Yapraklı ilçeleri (Eldivan, Kurşunlu, Korgun ve Ilgaz'da taşımalı eğitim tatil).
- Kırşehir il genelinde 1 gun tatil
-
- Şanlıurfa: Birecik ve Halfeti ilçeleri hariç tüm il genelinde okullar tatil.
Şırnak: Beytüşşebap ilçesi. - Bingöl: Adaklı ilçesi.
- mardin il genelinde 1 gun tatil
- Şanlıurfa: Birecik ve Halfeti ilçeleri hariç tüm il genelinde okullar tatil.
-
Yaylalara çıkış yasaklandı
Sakarya Valiliği, il genelinde özellikle yüksek kesimler ve yayla bölgelerinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle vatandaşları uyardı. 28 Aralık 2025 ile 2 Ocak 2026 tarihleri arasında yaylalara çıkış yasaklandı.
Sakarya'da iki ilçede okullara tatil kararıSakarya'da iki ilçede etkili olan kar yağışı, eğitimi olumsuz etkiledi. İki ilçede taşımalı eğitim veren okullar tatil edildi.
HENDEKHendek Kaymakamlığı kararıyla Dikmen, Kurtuluş ve Karadere İlk ve Ortaokullarında 29 Aralık Pazartesi günü 1 gün süreyle eğitim yapılmayacak.
Ayrıca Dikmen, Kurtuluş, Bakacak, Yeniyayla, Aksu, Göksu, Karadere, Sümbüllü, Pazarcık, Dededüzü, Yeşilyayla, Esentepe, Akçayır, Muradiye, Hacimbey, Harmantepe ve Hicriye mahallelerinde taşımalı eğitim gören öğrenciler de aynı gün tatil edildi.AKYAZI'DA TATİL EDİLEN OKULLAR
Sakarya'da iki ilçede okullara tatil kararıSakarya'da iki ilçede etkili olan kar yağışı, eğitimi olumsuz etkiledi. İki ilçede taşımalı eğitim veren okullar tatil edildi.www.halk54.com -
Düzce'de okullar 1 gün süreyle tatil edildi
Düzce'de devam eden kar yağışı ve meteorolojinin uyarıları dikkate alınarak okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Ayrıca; kreş ve anaokuluna devam eden çocuğu olan kadın personel ile malul, engelli ve hamile kamu çalışanları da 1 gün idari izinli sayılacak.
Bolu’da eğitime kar engeli: Okullar 1 gün tatil edildiBolu’da etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle il genelinde eğitim-öğretime 29 Aralık Pazartesi günü 1 gün süreyle ara verildi.
-
Yatayım ben,top sende abim

-
hu hu kimse yokmu. uyumayin bu isin takbini yapan bilir her zaman

-
Bu akşam Afyon merkezi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 20km dogumda kar devam ediyor benim.
-
Ah ah hocam ayrı gayrı yok ama ben asıl şovun başladığı zamanda gidiyorum ondan dolayı bı güzel yağsa da bugün görsem diye heves ediyorum yoksa ayrı gayrı zaten yok

carsamba gunu pazar karisiyor. yarin ayriyetten bakmak lazim tekrar. suan fragmani bu.
-
Yağacaksa yağıyor mübarek, aklıma gelmeyen yer bugün için
yagdi abi sipil falan aldi hep
-
Kutlelerin yönü direkt Siverek değil mi Sahutt hocam uyumayacagm sanrm
urfa siverek diyarbekir ayri gayri yok.
her yere var guneyinizde ayri guzel var. uyursan da saati kur hocam. -
Gfs şileden girişli doğu marmaraya ve batı karadenize vortex verdi. Umarım 50km daha bazıları da istanbul da faydalanir
gelsin bakalim nowcasting i ben yaparim

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
-
Athena saolasin.
model icin bisey diyemiyorum bana gore hatali basladilar. -
siverege gelicem ben kesin de tarih belli degil. patronla yaz sonu salca yapmaya gelicez. kahvehaneler de degisik tabureler var kahve tutun cay (sagliga zararli)