Peki abim
Sendeyiz o zaman,kolay gelsin
![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPeki abim
Sendeyiz o zaman,kolay gelsin
![]()
mustafa abi aliyimmi ben ?
Whisper
Paylaşım yaparız 18.30 sonrası.. Hazır olalım
![]()
imakni olan hafta sonunu bati karadenizde gecirsin. benim imkanim yok olsa suan cikarim yola. ![]()
daha iyi olma potansiyeli yok degil. son 24 de bile bir surprz verebilecek bir patern.
madem neden ole yazdigimi aciklayim. sistem blokaj fakat tam atlanktikde denemez 2004 senesinden bahsediliyor sanirim o zamanda ayni paternde 4-5 sirkulasyon olmustu. patern benzer fakat ilk etapta gorulen girit uzerinden balkanlara yukselen bir ab ve akdeniz uzerinden kuzeydogu yonlu abir karadenize cikan ab miz var 1005 lik. girit uzerinden cikan balkanlara gidiyor o bolge alcakbasinc etkisinde kaliyor oradan sirkulasyon neticesinde uzerimize 1025 surekli yb bati anadolu uzerine uzanyor. kibris ab si karadenize yikselipdenizin orta ve dogusunda konumladigi icin merkezi ozelkle basta bati karadenize ve ulkemizin orta ve dogusuna guzel yagis birakiyor.
4. sanirim en son salinima yakin senaryolarda olusabilir ilk etapta. ama sogklar uzun soluklu bu paternden her yer nasibini alir
iste dedirdimiz bi parca daha koparmak ![]()
Whisper mustafa abi senin cay bardagini gordum videoda. ![]()
Hocam sistem Avrupa İtalya kaçırıyorduk bugun çalıştık aldık
Şimdi yarın sabah başlayalım tekrardan🙂🙂
İnşAllah alacaz
dogru soluyorsun hocam.![]()
gecen haftada da burada konusmustuk bunlari.
İstanbul da Avrupa yakası yoğun kar....
Elhamdülillah
var elhamdulullah ama yerde 30 cm in uzerine olabilme ihtimali vardi bunun
ya bu patern i nasil olurda bu sekilde aliriz ciddi manada uzuyor. neler neler olabilirdi
AİGFS BAYA GÜZEL DEĞİL Mİ HOCAM?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
guncelleme bitince bakayim ![]()
İCONDA GFSDE DOĞULAMIŞ
suan ecmwf biraz daha iyi
Whisper eline saglik mustafa abi.
192 ye kadar zaten degisime acik fakat 200h larda atlantik yb geldigi konumda saglam durur 5-10 mb daha yukselip avrupa uzerine biraz dogularsa dik konumda. ab ler girit kibris altindan patlar ne varsa uzerimize atar. 10 gun kar kalkmaz.
herkese hayirli geceler...
1-2 gun iyi uyuyalim. sonrasi bize uyku yok ![]()