Asker mi ?🤔
karistiriyorum artik yas 40 a dayandi. ![]()
radar
ecm sabah 7-10
gfs 7-10
herturlu var sahut
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAsker mi ?🤔
karistiriyorum artik yas 40 a dayandi. ![]()
radar
ecm sabah 7-10
Ben radara başladım.
Sistem Hataya hızlıca giriş yaptı bir iki saattir. Şimdi antep taraflarında kar başladı. Yolda geliyor. 4 saat sonraya alarm kurdum.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bakayim bi senin oralarada. ben seni askerde biliyorum ![]()
99 dan 2005 e kadar duzcede yasadim. buyuk kardesim boluda unversite ogrencisiydi. zaten 50km bolu duzce arasi. 2004 dediklerinde 1 ay kar kalkmadi ust uste yagdi. prefabrik konutlarda otururduk depremden dolayi tek katli. cama kadar gelirdi kar.
kapi disariya acilirdi sabah cok bilirim kapiyi ittirirm kapi acilmaz camdan bi bakarim disarisi dumduz. ![]()
yıllarca öyle gezdim . Biraz keyfini çıkarayım. Hataya da kar geliyor bu arada
yok be sahut ben bildim bileli sistem yakalarsin sen bi yerlerde. ![]()
bende az daha beklerim baktim gelmiyor giderim bir sekilde neredeyse
ama ben bu sistemi daha genis alanlarda bekliyorum simdi yalan olmasin. konumuma 10cm ustu duruma gore 20 ustu bile beklentim var. 30 u aksami hava karardigi vakit ben radar a baslarim. isterse hic birsey vermesin model o gune kadar ![]()
Gfs milleti kaçırmış gfs bu fazla takılmayın🙂
ecm bakmayan adami bile yildirdi. (ben)
Çarşamba da onlar bizi izler abim. Ki biz izlesek izlesek yarın pencereden dışarıyı izleriz. Ben havada kar görmekten bile mutlu olan biriyim valla. Ama yarın hafif bir örtü de var
ya biz napalim. ihtimal yok iken pesindeyiz. ![]()
İl bölge yazmayalım fazlaca dedik diye kimse kalmadı sanırım 🤔
sistem bozdu gibi ya herkez gitti.
ama gfs bu yine biseyler pesinde bakalim.
Kar başladı konumumda
![]()
Gfs Batı Karadenize vorti vermis
![]()
Abi çok erken kayıp gidiyo bizden ama
giremiyorki gitsin. ortu ihtimali var suan bir cok kentte onumuzdeki gunlerde. model guvenirligi 24 saat birak 12 saat degil. tamam bu sekilde gelebilir. ama farkli senaryolar var. controlde falan artmis olmasi gerekli.
takilmayin soguklarimiz daha guclu. bu sistem anlik takip edilecek zaten
Sanırım yavaş güncelleme oluyor var bir değişim bakalıö
ilk 12 saati yanlis verdi zaten. sistemi yanlis girdiler.
Bir not ekleyip yatıcam model hızlı güncelleme yapıyorsa düzgün gidiyor yavaşlama başladıysa hata ayıklama modu devreye giriyor.
bugun senyazmistin abi bunlar heralde tatil modunda avrupada yok diye salliyorlar ![]()
gfs guney marmaraya kadar indirecek kar yagisini. dogu marmaradan egenin ic kesimlerimlerine inmeli. istanbulun batisina gececekktir diye tahmin ediyorum. diger bolgeleri soylemiyorum oralar zaten belliydi
sistem bariz batili girdi.