kucuk degisimlerle cok buyuk sistem aliriz.
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
cok yuksek potansiyelli bir sinoptik.
-
aksamki guncellemeye gore bariz dogulama var.
-
Yorum alalım ustalar
farkli bir duruma evrildi abi dogu akdenizdeki bir ab ye bakar
-
-
İlk sistemin doğulaması belki daha iyi diğerleri için bakalım nasıl gidecek.
5 mb zaten

-
dogulat bakalim ne kadar daha dogulatican

-
gfs canımızı sıkma sopa gelıyor bak

-
Güncel ao nao ve pna
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ao control guzel.
-
selamlar hayirli gunler.
guzel gunler bizi bekler herkese kucak dolusu sevgiler.
-
Ayın 28-29'u yağışlar yağmur olarak başlayacaktır şu anki görüntüde. Ardından 31'i gibi bölgenin 700 rakım ve üstünde yağış kara dönmeye başlayacaktır. 1 Ocak sonrası ise şu an bölgemiz için en uygun tarihler. Hala 1 hafta gibi uzun bir süre var. Gün gün takibe devam.

sahut benim patron siverekli memlekete gidelim diyor bu ara gezicez biraz sen o bolgeye hakimsin sin o taraflarda kar tufan kesinlestimi 3-5 gun onceden beni uyar hemen kandirayim patronu geleyim sistem ustune

-
sabah ilen öglen güncellemesinde bu kadar fark varken,1 hafta veya 2 hafta sonra için kafa yormak pek mantıkli gelmiyor

sabahki guncelleme istisnaiydi genelde bu sekildeydi 2 gundur. bu sekilde devam eder umariz
-
İlimiz adına en iyi kar senaryosu

Karayel etkisi
wris senaryolarda evet bu var. izmire kadar kar yapar bu
-
simdi ben yorumlarken belli bir kac 10 yillarin verdigi tecrubeye binayen ciktilarda olusan kucuk degisimlerin bir dahaki ciktilarda neye evrilebilecegi icin kafayi yordugumdan dolayi bazen kotu gorunene iyi diyorum aslinda orada bir dahaki ciktilari ve o anki patern ve gidishati degerlendiriyorum yazdiklarim hic bir zaman kisisel cevaplar degil yanlis anlasilmasin.
bu aradaa guzel guncelleme olmus bir kac degisimle sistem zamani uzar biraz daha guzel bir modele evrilebilir lakin bunlarda gayet guzel bu paternden bu cikar. olacagi ve gelecegi yer budur. buna yakin olsun bizim olsun.
edit: he birde yazdiklarimi tek tek aciklamaya kalkmiyorum onu denedim daha once kafalarin karistigini mesajlarimin okunamadigini biraz uzun oldugunu farkettim. bir sey yazdigimda neden diye sorarsaniz ayrica cevaplarim dilim dondugunce bildigim yerden gelirse soru
yoksa corba oluyor 

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bu sekilde sıkışmış bir izoterm i pek çok kereler goruyoruz çıktılarda fakat pek olası degil. cok buyuk bır yuzdeyle bu soguklar daha homojen yayılıyor. 0 ızotermi akdenize iniyor genisliyor. yer seviyesi soguk deniz sıcak orada cizgi kayiyor