Yatayım ben,top sende abim
![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYatayım ben,top sende abim
![]()
hu hu kimse yokmu. uyumayin bu isin takbini yapan bilir her zaman ![]()
Bu akşam Afyon merkezi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
20km dogumda kar devam ediyor benim.
Ah ah hocam ayrı gayrı yok ama ben asıl şovun başladığı zamanda gidiyorum ondan dolayı bı güzel yağsa da bugün görsem diye heves ediyorum yoksa ayrı gayrı zaten yok
carsamba gunu pazar karisiyor. yarin ayriyetten bakmak lazim tekrar. suan fragmani bu.
Yağacaksa yağıyor mübarek, aklıma gelmeyen yer bugün için
yagdi abi sipil falan aldi hep
Kutlelerin yönü direkt Siverek değil mi Sahutt hocam uyumayacagm sanrm
urfa siverek diyarbekir ayri gayri yok.
her yere var guneyinizde ayri guzel var. uyursan da saati kur hocam.
Gfs şileden girişli doğu marmaraya ve batı karadenize vortex verdi. Umarım 50km daha bazıları da istanbul da faydalanir
gelsin bakalim nowcasting i ben yaparim ![]()
Athena saolasin.
model icin bisey diyemiyorum bana gore hatali basladilar.
siverege gelicem ben kesin de tarih belli degil. patronla yaz sonu salca yapmaya gelicez. kahvehaneler de degisik tabureler var kahve tutun cay (sagliga zararli) ![]()
Asker mi ?🤔
karistiriyorum artik yas 40 a dayandi. ![]()
radar
ecm sabah 7-10
Ben radara başladım.
Sistem Hataya hızlıca giriş yaptı bir iki saattir. Şimdi antep taraflarında kar başladı. Yolda geliyor. 4 saat sonraya alarm kurdum.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bakayim bi senin oralarada. ben seni askerde biliyorum ![]()
99 dan 2005 e kadar duzcede yasadim. buyuk kardesim boluda unversite ogrencisiydi. zaten 50km bolu duzce arasi. 2004 dediklerinde 1 ay kar kalkmadi ust uste yagdi. prefabrik konutlarda otururduk depremden dolayi tek katli. cama kadar gelirdi kar.
kapi disariya acilirdi sabah cok bilirim kapiyi ittirirm kapi acilmaz camdan bi bakarim disarisi dumduz. ![]()
yıllarca öyle gezdim . Biraz keyfini çıkarayım. Hataya da kar geliyor bu arada
yok be sahut ben bildim bileli sistem yakalarsin sen bi yerlerde. ![]()
bende az daha beklerim baktim gelmiyor giderim bir sekilde neredeyse
ama ben bu sistemi daha genis alanlarda bekliyorum simdi yalan olmasin. konumuma 10cm ustu duruma gore 20 ustu bile beklentim var. 30 u aksami hava karardigi vakit ben radar a baslarim. isterse hic birsey vermesin model o gune kadar ![]()
Gfs milleti kaçırmış gfs bu fazla takılmayın🙂
ecm bakmayan adami bile yildirdi. (ben)