Forum sessiz sayılır ama nisan ayı için arşivlik görüntüler
hepsini arsivleyecegiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturForum sessiz sayılır ama nisan ayı için arşivlik görüntüler
hepsini arsivleyecegiz
hayirli gecelerrr...
mustafa28 Namikkastamonu dogum gununuz kutlu olsun. nice guzel yaslara....
yani oyunu domine eden bir takima karsi kontraatak futbolu neredeyse tek secenektir. heleki takim 10 kisiyse. tebrik ederim besiktas guzel bir mac cikardi. bos alanlari iyi degerlendirdi. hizli oyunculariyla guzel cikti. birde topu ayaklarina takmasalardi 1-2 gol daha olurdu. galatasayda atabilirdi tabi. pozisyonlara girmiycem. firat aydinus u bekliycem.
iki takimada tebrikler guzel mucadeleydi.
bu arada okan buruk uda tebrik ederim. mac sonu aciklamasiyla ne kadar olgun karakterli ve terbiyeli bir hoca oldugunu bir kez daha gosterdi.
gunaydinlar
vallahi basima agri saplandi
Amrabat'ın emeklerine yazık oldu valla.
el nesry zaten ilk 45 de alinmalydi cenk tosun bu maciarin adami. 2 tane golu vardi en az
hakkatten sinir ettiler yani
ben skriniardan bekliyordum penalti
topu havaya dikene bisey diyemem ama fred tadic bunlar bilekleri saglam adamlar.
Penaltılar sonucu Rangers tur atlıyor
3 tanede kacmaz ama. fenerin hakkiydi
tamam ya tur geldi artik.
butun maci ayakta izledim her galatasaray taraftari gibi. su kulture diger takimlarinda sahip olmasi dilegiyle
fener farka gidicek gibi hatayla gol yememsi lazim
Bu saatten sonra zor be abi sen istediğin kadar sesini duyurmaya çalış ancak umrunda olmayacaksın kimsenin veya kimselerin ,kanser gibi yayılmış her dalda yandaşlar.