mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
bursadan bilgisi olan varmi arkadaslar teleferik de tepeden dahami cok kar var ?
ULUDAĞ TELEFERİK
Osmangazi - Bursa30 Bursa / ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ
Osmangazi - Bursa27 
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Modeller mi şaka yapıyor anlamadım
inatla devam ediyor birde
-
Bende sordum 🙂
hook o vortek in kancasi. ilerleyen senaryolarda vorteksi 30 dereceyle yakalar biraz tutunur oralarda doner durur. kar tifan mustafa abi

-
Hava Tahmincisi
biz buradan alalim birer tane bosver bize gelmiyor biz gidelimHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
E hocam geneide de öyle zaten😊 -20-30 bize gelmedikten sonra esprisi yok. İsterse kaynak -500 olsun.
tutucu kar icin bir miktar su bulunmasi gerekir. -30 da 850 de bilemiyorum cok sansli olmamiz lazim
-
Lodos arkası ?
2004 de bu patern de lodos arkasi almistik buyuk sitemi. verebilirde. sartlar uygun fakat olabilecek yagis senaryolarinda en dusuk ihtimalini verdi hep 2 gundur
-
Batı karadeniz civarına vorteks vermiş dönüş hareketi ile kocaeli'yi vuruyor
kanca dedikleri seymi o

-
Ukmo ve gfs de azıcıkda olsa düzelme var bir umut be
ben sakasina takiliyorum bir kac mesaj dir. umudum hic tukenmez athena coook efsane kestane oldu. bir onceki guncellemede kar sifir iken sadece geceden sabaha yarim metre kar gordum. o yuzden ben her an hazirim

-
herseyde vardir bir hayir

-
-
norvecli gezgin i izliyorum. adam sistem cok sert gelince uzuluyor. soguktan dolayi kar tutmuyormus ucup gidiyormus.

-
sistemden beklentim
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
gercekte olanHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

-
sabah model sayfasinda birakiyorum tarayiciyi. aksam siteyi yeniliyorum eger 2-3 sayfa eklenmis ise degisim yok yada isler biraz yolunda degil
4-5-6 sayfa eklenmis ise bir degisim var ama acaba
6 sayfa ustundeyse isler tikirinda
duruma gore konuma gore dahada fazlasi ates ediyor oluyor
youtube da falan biraz kar videosu izliyim bari