Ranzanın üstünden baktığımda gördüğüm minik tentenin üzerindeki beyazlamayı görünce şaşırdım abi. İçimden bir his bu sistem Sarıyer için öncekinden daha iyi olacak diyor 🫡
evet vortex li sistem zaten gecen konusmustuk ta sariyer sansli
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRanzanın üstünden baktığımda gördüğüm minik tentenin üzerindeki beyazlamayı görünce şaşırdım abi. İçimden bir his bu sistem Sarıyer için öncekinden daha iyi olacak diyor 🫡
evet vortex li sistem zaten gecen konusmustuk ta sariyer sansli
ilerlet bakalim windy den o yonune gore kutlelerin 1 saat sonraki konumu veriyor. kirmizi cizgi olan yere gecir play e bas wriscuttern
evet suan kutle var zaten kar gozukuyor ilkerli kaca kurayim deyince ben orada sasirdim zaten suan daha uygun. sariyer farkli bi yer
Sağolasın hocam,umarım beklediğimizden daha iyisi olur,iyi geceler.❄️❄️❄️
ama gfs nin temp 500 une baktigimda vortex gordum anlamadim bi degisim var sanirim.
tahmin yapamadim lakin genel tahminlere baktim mgm dahil diger modeller sabah 7 den sonra karla karsik ihtimali var avrupa icin ic kesimlerde arnavutkoyden sonra birazdaha yogun ve su orani dusuk. ogleye kadar genelde sulu kar. sonra yagmur agirlikli. anadolu sicaklik konusunda bir nebze daha iyi lakin o tarafdada yagis skintisi var. asil aksiyonu carsamda ilk saatlerden itibarek gordum ben istanbulda. tabi istanbul icin sinirda sistemlerde pek hakim degilim cografyayi bilmiyorum.
Eyvallah hocam,radarda biraz hareketlenme var gibi,en iyisi uyumamak.❄️
gordum mesajini ilkerli bakiyordum bende tam. bi 5 dk ya yazarim
Şu saatlerde diye sadece ben diyemem sanırım abim 😊
mehmet civan online şu an, müsaitse bakar abim,tahminen nedir ne değildir
ona bakiyorum bende abi. 850 ile 500 tam olarak cakismiyor gibi.
Athena eline saglik
sabah guncellemesine bakalim birde ![]()
Bir tane denk geldi görüntü,karede olan her evi yıktı gördüğüm kadarıyla
bu 7.6 deprem lakin etkisi 8.5 ustu. sanirim zemin cok zayif. benim duzcede yasadigim depremde bu sekildeydi duvardan duvara carpti hepimizi. duzceninde alti su.
kaynaslida arabalar ters dondu.
İşte bundan bahsediyor abim sıkıntı böyle sahillerde sıkıntı gibi Sinan abi
can abi ondan bahsetmiyor. sahildeki erimeyi kastediyor
edit: yazmis zaten
Sinan abi soğuklar yetersiz gibi ne geldi de bana sen ne dersin abim
cagri
lutfen
İşin içinde şu an siklon olduğu için ve sıcak hava kütlesi olduğu için temp 850 hpa soğuklarının kıyılar için yeteri kadar şu anlık iyi olmadığı kanaatindeyim
sadece siklon degil dek de var haritalarda onu gostermiyor suan