hadi gozumuz aydin
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tarihe geçecek açıklama yazıyorum.
Tecrübelilerime ve uzun vade inceleme ve tüm teorik çalışmalarıma göre sevgiler günü neredeyse tüm Avrupa karlı olacak .
kafkaslara inmesinde sinan abi doner dolasir yine dogu avrupadan kopaririz biseler
-
Angora guzel bir kar gorunuyor 2-3 gune ankarada.
-
arkadaslar bu konuyla ilgili tek birsey yazmak istiyorum. tff isin icinden gelenlerle yonetilmeli tepeden inme baskanlar etki altinda kalabilen yneticiler olmamali. birde futbol takimlarinin basinda is adamlari show programlari yapimcilari vs vs hic biri tercih edilmemeli. fenerbahce futbol takimi ile hic bir sorunum olamaz ben bir galatasaray taraftayim. lakin acun ilicali ne zaman bu ise el atti o zamandan beri turk futbolunu survivor dan bir farki kalmadi. maclar artik danisikli dovus olmaya basladi. aziz yildirim cok acil bir sekilde takimin basina gecmeli.
fenerbahceyi kurtarmali. turk futbolunu kurtalmali.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Benfica'dan daha üst bir takıma transfer olur mu acaba İspanyollar sever bizim oyuncuları
orkun barcelana ya gider. benim gorusum mustafa28
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-
Selamünaleyküm hayırlı günler.
gunaydin baskan.
gunaydin arkadaslar -
Hocaların dediği gibi, tepemizde ve batıda böyle soğuk varken inş lodos yeriz devamında soğuğu vakumlar acaip şeyler görebiliriz
bu paternde 100 senaryo varsa 60 inda sistem aliriz biz. suan sistem alma olasiligimiz aksi bir durumdan fazla. kasim sisteminde hic bir meteorolog on goremedi durumu bu sene. en basiti bu sistemde marmaranin guneyinden mgm bahsetmedi bile. hala kar yagiyor 4 gundur burda. hangi meteorolog buna ihtimal verdi ? valilik de bunlari hesaba katip okullari tatil etmedi suan siniflarin yarisi bos. kimse merkeze inemiyor. sabah cikmayi denedim tepelere imkani yok merkezin 5 km etrafi butun yollar kapali.
-
Neden öyle dediniz neye göre artacak sizce
biseye gore dememe gerek yok ne kadar diagram meteogram varsa gunluk bir cogunu takip ediyorum. bunun icin cok matah birsey olmaya gerek yokki butun veriler gunluk olarak dusuyor. ben ortalamaya bakarim. hic bir analizide takip etmem kendim analiz ederim karsilastiririm. sistem var arkadaslar. avrupaya kacarsa balkanlardan bize doner. sert bir sekilde kafkaslara inmedigi takdirde her zaman sansimiz var. sonra cografyamizi biliyorum dunku meteorloji meraklisi degilizki 20 senedir icindeyim bu isin. zamaninda bende yaptim ayni hatayi sagdan soldan kopya cektik hep. oyle oyle ogrendik.
-
2025 subat kalan lkisminda batida 10 gun den fazla yagis var karadeniz icin yoruma gerek yok zaten. kalanin yarisindan fazla.
2 sistem ihtimali var. hatta 3 diyelim ama son ikisi birbiryle baglantili. ikinci sistem saglam gorunuyor. siklonlu sistemden ic anadoluda kar alir. youtube da tanidik bir tahminci subatta 1 sistem gorunuyor o bundan zayif dedi. ama ben kendisinin defalarca kez yanildigina sahit oldum. turkiyede sistem gelmez dersen tutturma ihtimalin yuzde 70 lerden fazla. profesyonel ve akillilar buna gore hareket eder. -
İki modelde kötü gelmiş

kar haritalari her gun artacak
-
Vanspor’un otobüse saldırmışlar. Elazığ dönüşünde. Olmaması gereken işler
sebep ne ki. oncesi vardir onun.
-
Benfica 3-2 Moreirense | MAÇ ÖZETİ | 21. HAFTAS Sport Plus’a abone olun: http://bit.ly/-ssportplusKanalımıza abone olun: https://www.youtube.com/channel/UCpdSUUHlxMjO0c5824FGcsA?sub_confirmation=1Bizi In...www.youtube.comkose vurusundan orkunun actigi ortaya bakin hem dikeyde hem yatada falso aliyor

3:45
mustafa28 -
milli takim suan bulundugu konumdaki en yuksek kadro degerine sahip takim.
yas ortalamasi 26. onumuzdeki 10 yilda bu takim ilk 10 a aday
28
Türkiye31 26.3 393.00 mil. € UEFA 1537 29
Galler26 26.6 166.20 mil. € UEFA 1534 30
Macaristan24 27.7 128.35 mil. € UEFA 1518 31
Kanada23 26.8 130.55 mil. € CONCACAF 1516 32
Sırbistan22 25.7 249.50 mil. € UEFA 1514 33
Mısır25 27.9 92.70 mil. € CAF 1513 34
Rusya29 25.5 158.20 mil. € UEFA 1512 35
Polonya24 25.6 182.40 mil. € UEFA 1511 36
Panama22 24.8 4.41 mil. € CONCACAF 1504 37
Cezayir26 27.1 180.95 mil. € CAF 1496 38
Romanya26 27.5 112.70 mil. € UEFA 1494 39
Yunanistan26 26.4 208.60 mil. € UEFA 1490 40
Peru29 30.0 31.38 mil. € CONMEBOL 1488 -
SON DAKİKA
Kuzey Amerika’da Cayman Adaları bölgesinde M8.0 büyüklüğünde bir #deprem gerçekleşti. Büyüklüğü M7.6 olarak revize edildi.
Depremin ardından Amerika Birleşik Devletleri doğu kıyısı, Meksika, Bahamalar ve çevre ülkeler için “potansiyel tsunami” uyarısı verildi
depremin goruntuleri dusmedi bir turlu.