mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şu anlık izlanda pasif gidiyor gibi azordanda destek gelirse çok güzel olacak
azor toparlanabilirse o alcak bizim isimize gelir. araya alcak girdi yb yi kaydirdi gibi dusunmeyin cok extrem derin olmayan abler yb etkisinde hareket ederler zaten anamoliye o yuzden bakiyoruz iste aralarindaki farki verdigi icin. 0 ise etkisizdir
-
Neyse hafif hafif doğulamaya başladı Allah'tan
izlanda alir onu
-
Bu sanki sıkıntı yaratacak gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. anomalide 0 gozukuyor etkisiz suan
-
Yaratıcak yüksek ihtimalle
hangisi o ya
-
Azorun içindeki alçak basınç sıkıntı yaratırmı
goremedim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
500 de takilan o soguklar. herzaman bir potansiyel barindirir Aybars aslinda en onemli chart temp500 dur. turkiyedeki deki forum kulturunu ilk yaynlar yapti bu hatayi. ecm vardi o zaman temp vermiyordu ole o yuzden paylasilmadi ole devam etti
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
https://racket-lang.org/ burdan indirin bunu bir kac lisp kitabi alin. youtube dan ilk girisleri ogrenizsiniz. 2-3 seneye kendi yapay zeka nizi ufaktan yaparsiniz.
list / binary tree /best first searc / first order magic / gredy aproach / fuzzy logic / neural network
coin tahmini icin bunlardan baslayabilirsiniz -
Chatgptye bazı coinlerin fiyat tahminini sordum inanılmaz saçma cevaplar veriyor nasıl bu kadar kullanan var bu yapay zekayı anlamıyorum
belli bir yere kadar ai Eren finansal buyume icin abarttilarda abarttilar. noldu iste deepseek geldi matematelik sel islemle 25 de 1 maliyetle 78.7 skoru var yada oyle birseydi chatgpt nin 76.9 mu ole bisey. 2 trilyon dolar zarar ettiler. bak bizim modeller varya bazi algoritmalarda chatgpd den kat kat ustun. token iniz varsa biriniz girin bakalim su bolgede su degerlerde su basincta vs vs vs girip bir sinoptik cizmesini isteyin bakalim napicak. buyuk bir ihtimal internetten ona cok yakin bir sinoptigi alir onune koyar. ben 1-2 kere yazilim icin denedim bana reference manuelde ki shematic i atiyor. ornek kod bloklarini atiyor. o zaten heryerde var. kendi yazdigim bir kod blogunu yazdim bir keresinde bu nedir diye bana dokulardaki keratinin miktarina gore sacin sakalin uzama katsayisiyla ilgili biseyler yazdi. birkac modulle egitmeye calistim bi ara bildugun aptal ordek. matlab hala bir cok teknik konuda herhangi bir ai den 100 lerce kat daha gelismis. abartiyorlar. birak birde yanlis sonuc veriyor. cok cok basit isler icin.
-
mehmet civan abi buraya yorumun nedir ?
4 u a class bir OMEGA blocking 7 sinde ki de omega dipol iç içe. Bu şekilde olduğu zaman soldaki yb denizin üzerinden kolunu uzatamaz ısı farkından dolayi karada tutunur. Dikkat et bak basınç alanları denizlerde sınırlaniyor
-
Bu sinoptik bir AB ile efsaneye döner
17 sinden sonra 60 saatte bir ab patlar ilki doğudan tırmanır ardına bir tane daha patlar oda en az 3-4 gün takılır. Tirmansada karanizde vortex olur bir tur daha atar. Bu sogular bu şekilde inerse Anadolu salmaz