Şuan minimum 25 cm ortalama var
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu tipi 1035mb da 500hpa da -21 850hpa -7 varken yağdı 250 mt rakimda bunu bu gözler gördü fırtınayı kulaklar isitti hemde 20dbz lik bir bulut ile. Gectigim yoldaki teker izi 2-3 dk da kayboldu. Sicaklik -3 dü. Bu saatten sonra bana kimse -35 -40 falan demesin 😎 olay sadece 850 ve 500 de bitmiyor diğer katmanlara ve yatayda duseyde hareketleri ısılarıda incelemeliyiz. 🧐
Watch unnamed | Streamablestreamable.com -
balikesir merkez
Watch obkjjp | Streamablestreamable.com -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
balikesir merkeze 3km karagedik tepesi -
daha bu basinda oldugumuz sistemin farkinda degilsiniz karalar baglayan arkadaslarim.
bu sistem cok guclu. saat basi surprizlerle dolu -
hava anlık 0.4 derece bi kar atsa tutacak
enes bayadir yoksun
-
İşte bizde anlayamadık. Niye böyle oluyor?
kutup ayilari neden yalniz sa o yuzden sanirim
-
Bence bizde bir abdest problemi var.
Ne zaman sistem indirsek kaçıyor.
tam anlasilmadi hocam yada ben anlamadim
-
wriscuttern Athena elinize saglik. biraz satmis gibi oldu ama o sira neden bozduguna bakmam gerekiyordu
birazdan kar altinda biraz dolasmaya cikicam. sapmayi cozmeden cikmazdim.
-
biz bu paternden biseyler kopaririz arkadaslar yeterki bozulmasin. suan o avrupadaki sistemde pamuk ipligine bagli. sans eseri indi. sistem dengede suan. 5mb herseyi degistirir
-
Grönland yb o tarihlerde bekleniyor muydu?
etrafinda 4 ab var mecburen olusmak zorunda. atmosferde basinc sabit. hic bir zaman degismiyor. deniz seviyesinde 1013mb. yb ve ab ler birbiriyle tranfer ediyor. mantik olarak bir yerde bir ab derinlesiyorsa etrafinda ki yb ve yb ler yukselmek zorunda. ama nao ao gibi endeksler de ki dogru yonlu basinc tepkisiyle karistirmayin.
Deniz seviyesinde standart sıcaklık (t) : 15 °C.
Standart mutlak sıcaklık (T) : 288 ° A.
Standart deniz seviyesi basıncı (p) :1013.25 Mb.
Standart deniz seviyesi basıncı (p) : 760 mm. cıva.
Standart yerçekimi (g) : 9.80665 m/sec2 .
Standart özgül ağırlık (gp) : 1.2255 kg/m3 .
Standart yoğunluk (p) : 0.124966 kg/m/sec.
Standart sıcaklık gradyanı (a) 11. km.ye kadar : 0.65 °C/100 m.
Standart izotermal sıcaklık (ti) : - 55 °C.
Standart hava gaz sabitesi (R) : 29.2708. -
yalniz su bir gercek cok bicak sirti lakin. izlanda zayflarsa 2025 i tarihe not duseriz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bu durumu hic bir model cozemez arkadaslar. -
izlanda kopsa aradan 1050 yi asagiya cekicek. suan dengede
-
İskandinav yükseliyor, İzlanda baskısı hafifledi olur mu sence abi mehmet civan
2 guncellemeye bakar. izlanda blokluyor suan