24 Temmuz - 01.44
Ankara
Açık
25,7 °C
1005hPa
ankarada 26 dereceler falan gecenin ikisinde, yaz gibi yaz masallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur24 Temmuz - 01.44
Açık
1005hPa
ankarada 26 dereceler falan gecenin ikisinde, yaz gibi yaz masallah
23 Temmuz - 19.26
Açık
1004hP
23 Temmuz - 19.17
Az Bulutlu
10km/sa
H
![]()
Memleket sıcak. Yaşlılar, rahatsızlığı olanlar, sokak hayvanlarımıza, ormanlarımıza dikkat. Şuan için rüzgar zayıf olsada özellikle batı kesimde bu gece 30 derecelerce seyredicek bölgeler var. Güney Doğu'da daha zor lakin oranın ikliminde yaşayanlar bu durumu zaten yaşıyorlar her yaz.🙂
Selamlar herkese kolaylıklar...
Köpeksiz köy bulunca Değneksiz gezmek diye buna denir.
Bu insan ırkının yüz karası olan toplumun yok oluşları tez zamanda olur inşaallah
eee senelerdir ne suriye biraktilar ne lubnan ne yemen ne misir ne libya. karsi koyacak kimseyi birakmadilar, parcala bol yonet. adamlar 30 senelik plan yapiyor. dun izliyorum seytan netanyahuyu yeni bir yahudi soykirimi olmamasi icin yemin ettik 2. dunya savasindan sonra diyor. bu topraklarda yahudi soykirimi hicbir zaman olmadiki yahudi soykirimini yahudilerin fonladigi parayla hitler yapti. kendi kendilerini kendi silahlariyla vurdular.
israil irana buyuk bir hava operasyonu duzenledi suan 2. dalga gerceklesiyor. aralarinda cocuklarinda bulundugu sivil kayiplar var. ozellikle tahran olmak uzere askeri ve nukleer tesisler hedef aliniyor. fakat icerisinde askerlerin ailelerinde bulundugu bir kac sivil yerlesim yeri apt vs hedef alindigi gorseller mevcut.
topyekun bir savasa donusme ihtimali bir hayli fazla. hatta suan basladi diyebiliriz. gecmis olsun...
Maşallah tüm tanıdıklarımın sesi soluğu çıkmıyor ajan xx-0 gibi sinsice takipçim oluyorlar ne Hal ne hatır sorma var. Kültürsüz rolüne girmişler.
selamlar ahali.
kultursuz rolune girmek nasil oluyor
@dark and cold . pek anlasilmamis yazdigin
Beşiktaş bugün yense gider diğerlerine yenilir bu sezon ne yapacakları belli olmuyor
besiktas neredeyse galatasay ile yakin ve bir kaliteye ve hocaya sahip bir takim be ustun olduk olduklari taraflarida bariz bir sekilde var. bu sezon sanssizliklar olsun hoca degisimi olsun bir cok dez avantaj ile karsi karsiya kaldi. takim daha yeni yeni oturuyor ve tum derbileri neredeyse kazandi. ben bu saatten sonra birak avrupa ligine katilmayi. katilmanin yaninda basarida bekliyorum. umarim olur.
bu takim yonetimiyle taraftariyla hocasiyla oyunculariyla bunu hakediyor
İlk defa kadıköy deplasmanına gittim galibiyetle dönmekte ayrı güzel 🦅
macin 90 dk si ayakta hic durmadan takimina destek olan guzel ve kaliteli taraftarin icerisinde sende vardin demek. ben galatasaray taraftari olmasam besiktas taraftari olurdum bu ligde. pozisyonlarda bile kalitesi koruyan karsi tarafin hakkini veren bir taraftar grubudur besiktas carsi. bazi kluplerin taraftarlarinda bu yok misal. yonetimlerinden kaynakli oldugunu dusunuyorum heleki son 2 senedir iyice kotuye gidiyor.
yapi var yapi yoksa besiktas maci falan haketmedi..... ![]()
mehmet civan ben de Beşiktaş’ın bir şekilde 3.olacağını düşünüyorum. Olmalı . Ama Samsun da zayıf bir ekip değil. Bırakmamak için zorlayacaktır
bugun besiktasin avrupa bileti ini alacagi gun. karsi takimi yenmesi gerekiyor. bakalim yapi varmi....
ben 2gundur yoldaydim yazamadim. naci gorur un yazisini okdum. kirilma KAF in uzerinde degil sanirim kumburgaz silivri tarafinda çöküntü 20km lik bir fay vardi orada gerceklesmis. ilk istanbul 6.2 duydugumda sevinmistim fayin bir kismi nasil olduysa parcali kirildi diye. lakin bunu yazmak istemememe ragmen yazmak durumundayim. bu iyi olmadi. ana depremin beklendigi fay astres yukledi biraz daha... ![]()
mehmet civan vallahi abi bu sezon hiç bir şeye olmaz diyemiyorum 😅
Ama herkesin birbirine jest yaptığı bu ortamda Beşiktaş 3. olur ✅
besiktas in 3. olup en azindan uefa ya gitmesi lazim. (biz eski kafalar uefa biliyoruz yeni adi herneyse)
kasaya para girmesi lazim. !
Beşiktaş'la Samsun üçüncü olmamak için çabalıyor resmen bu aradan çıkıpta 3. Trabzon olur mu acaba
arada 9 puan var ama daha 6 hafta var sanirim. 18 puan demek. fenerlilerin ve besiktas lilarinda fikrinialmak lazim. wriscuttern Sahutt Whisper![]()
![]()
![]()