Whisper
gebze
abi senin orasi biraz sanssiz gibi ama deniz etkili sistem bu yinede radar takibi onemli
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur Whisper
gebze
sistem farklilasti arkadaslar 2 gun once bahsetmistim. suan guney marmaraninda sansi var artik.
Athena ena bizim icin cok ugrasiyosun bende senin ugrasiyom bak
15 gunluk bulut yagis 10 mt ruzgar ve yonu
10 day/6 hour
nowcast depresyon
buda 7 gunluk yagisinin oranlari 1 saat sonra yagisin yuzde 10 u ice pelet tepene duzgun kristal yapili buzumsu yarin ogleden sonrada su orani dusuk kaliteli kar.
Arkadaşlar 1 saat ağladıktan sonra Allah bana acıyıp durumu düzeltti gölcükte yoğun kar var kar tutmaya başladı 😂
sorsaydin solerdim yusuf aglamana gerek yoktu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
tesekkur ettim. daha bunun ardida var dam anamoly de
gece gfs güncellemesine de talip oluyorum istekli yoksa bende unutmazsam atabilirim
sen nerdesin ya aylardir. ne isin var spor falan. sen paylas guncellemeyi. bir kere gordum paylastigini son 30 senenin efsanesini indirdin
Sahutt 500 temp / Z veya dam i varmi bunun weather bell de
Ertelenmeyen maç olursa ne güzel atmosfer oluşur merhaba turuncu top
360 H😎The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
1040 larda 36 saat daha kalabilse batiyida gomer Sahutt
iskandinav 1045 de biraz daha kalabilse tamamen indirene kadar sonra ne yaparsa yapsin. anadolu salmaz o ab yi. 3 tarafimiz deniz istasyon ederiz onu doner durur tepemizde gunlerce.
adapazari varmi....? yarim saate geliyor
Gece olduğu için yoğunluğu gözükmüyor çok kısa sürdü bir de
sen dogusundasin o zaman korfezin 10km bati tarafinda devam edecek yarim saat daha
Anlık kafam kadar yağıyor
Athena foto video vs.....