Güncelleme bitmeden bir tane daha indirir mi ?
indirirde indirir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüncelleme bitmeden bir tane daha indirir mi ?
indirirde indirir
İçimiz kıpır kıpır olsa da bunun da değişecek olması üzmüyor değil.İnşallah istikrar sağlar diyelim.
karakteristik olarak olmasi gereken ve bize efsaneleri getiren bir patern bu. eger biraz usteler ve gelisim az da olsa bu senaryoya evrildigi an o iskandinav yukseldigi yerde tutunur. ve bozmaz.
severiz...
Hocam sizi tekrar model sayfasında görmek iyi geldi
Giriş yaptığı yerden ziyade çekirdiği sıcak olduğu için 850hpadaki soğukları törpülüyor. Bu yüzden yağış yağmura dönüyor. Kaliteli bir soğumayla geldiği 2022 Ocak sisteminde hepimiz gördük etkisini
dedigin gibi soguk cekirdek uzerinden degerlendirirsek. o durumda bu cok daha iyisi.
duzgun bir karakteristik iskandinav uzun zamandir gormemistim modellerde.
deniz etkili bir sistem 500 hpa da soguk cekirdek 200km daha guneylerse bolgesel etkili ciddi yagislar olur
bir sistem daha denemeye meyilli
sistem bambaska bir hale evriliyor. yagisin etkiledigi alan ve yogunlugu artabilir. uzerine 2 gun daha ekleyebilme ihtimali var. takip edelim.
onumuzdeki ilk 3 guncelleme cok onem arz ediyor. trend bu sekilde olursa sistemin hem omrunu uzatiyor hemde batida daha genis bir alani etkileyebilir.
ve kucuk bir degisimle marmara nin buyuk bolumu ve ic egenin kuzeyine kadar iner.
pffff karadeniz ve ozellikle batisi marmaranin dogusuve dogu anadolunun kuzeyi burada boyle gorunuyor ama bu sekilde gelirse min 12 saat yollar kapanir. araclar mahsur kalir. bazi bolgeler karadenizin sicakliginin gazabina ugrasada denk gelen yerlerde siddetli yagislar olur. yaprak gibi dokulur kar taneleri iri iri.
5 subat...!
gfs gece guncellemesinden duzgun bir cikti alabiliriz. (200km daha batili)
hayırlı geceler...
Hocam ben KAR yağmıyor demedim ki, kusuruma bakmayın bulunduğum lokasyonda DEK yağışları bana yaramıyor. Siklon lazım, alçak lazım, şöyle 500 ü sağlam izorbarları arap saçına dönmemiş şekilde ege denizine deysin yeter. Sonrasını siz daha iyi biliyorsunuz zaten, benim bu anlattıklarım da zaten sizlerden takip ettiğim kadarı ile hatası varsada affola, yanıltıcı birşey söyledim isede silin gitsin mesajlarımı. Hayırlı geceleriniz olsun.
LiDeRR gecen senelerdeki rekor yagisi. 5 dek bandi ile aldik. 8 saatte 45cm kar merkezde. kirsal da 1 mt yi gecti. 17 subat 2021