duzgun bir karakteristik iskandinav uzun zamandir gormemistim modellerde.
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
deniz etkili bir sistem
500 hpa da soguk cekirdek 200km daha guneylerse bolgesel etkili ciddi yagislar olur -
bir sistem daha denemeye meyilli
-
sistem bambaska bir hale evriliyor. yagisin etkiledigi alan ve yogunlugu artabilir. uzerine 2 gun daha ekleyebilme ihtimali var. takip edelim.
-
onumuzdeki ilk 3 guncelleme cok onem arz ediyor. trend bu sekilde olursa sistemin hem omrunu uzatiyor hemde batida daha genis bir alani etkileyebilir.
-
-
ve kucuk bir degisimle marmara nin buyuk bolumu ve ic egenin kuzeyine kadar iner.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. pffff karadeniz ve ozellikle batisi marmaranin dogusuve dogu anadolunun kuzeyi
burada boyle gorunuyor ama bu sekilde gelirse min 12 saat yollar kapanir. araclar mahsur kalir. bazi bolgeler karadenizin sicakliginin gazabina ugrasada denk gelen yerlerde siddetli yagislar olur. yaprak gibi dokulur kar taneleri iri iri.
5 subat...! -
gfs gece guncellemesinden duzgun bir cikti alabiliriz. (200km daha batili)
-
hayırlı geceler...
-
Hocam ben KAR yağmıyor demedim ki, kusuruma bakmayın bulunduğum lokasyonda DEK yağışları bana yaramıyor. Siklon lazım, alçak lazım, şöyle 500 ü sağlam izorbarları arap saçına dönmemiş şekilde ege denizine deysin yeter. Sonrasını siz daha iyi biliyorsunuz zaten, benim bu anlattıklarım da zaten sizlerden takip ettiğim kadarı ile hatası varsada affola, yanıltıcı birşey söyledim isede silin gitsin mesajlarımı. Hayırlı geceleriniz olsun.
LiDeRR gecen senelerdeki rekor yagisi. 5 dek bandi ile aldik. 8 saatte 45cm kar merkezde. kirsal da 1 mt yi gecti. 17 subat 2021
-
tesekkur ederız Athena
-
-
Sibirya civarı 850 h -50 varan sogumalar da olmuştur ama nadirdir ülkemize yaklaşan olarak çekirdeği -32 dir uzeri belki çok nadirdir. İstanbul marmaraya -20 civarı giriş yaptı onu biliyorum ama böylesi devasa -32 ler -40 lar görmedim nadirdir belki
simdi anladim hocam tesekkur ediyorum.

-
Athena eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏
Katkıda bulunan herkese, devamlı aktif olan arkadaşlara teşekkürler
ben devamli aktif olamiyorum bu siralar mustafa abi. virusmu bu yine kafami kaldirdigim bir seye baktigim gibi mide bulantisi ates. ilacida yok. dikkat edin. yayiliyormus git gide. agri yok birsey yok lakin yemeklerden sonra ozellikle direk mide bulantisi ates.