mehmet civan Abi Kocaeliye ne diyorsun bir şeyler alacak gibi ucundan ama sen nediyorsun
bakayim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturmehmet civan Abi Kocaeliye ne diyorsun bir şeyler alacak gibi ucundan ama sen nediyorsun
bakayim
Küçüklüğümden beri yılbaşında kar görmenin hayalini kurardım. Bugune kadar da gördüğüm en yüksek kar kalinligi 2-3 cm idi. Belki o kadar bile değil . Bu üç günde 15 cm in üstüne 40-45 cm civarı eklendi. Inanilmaz ve hayatım boyunca unutamayacağım bir sistem oldu. Hala da kar yağmaya devam ediyor. Şehir için de bence unutulmaz bir gündü. Fikirlerimi de böyle beyan edeyim. Herkese hayırlı geceler. Güzel bir sene diliyorum herkese. Yeni yıl sağlık , mutluluk bereket ve huzur getirsin herkese.
bu farkli Sahutt ![]()
O zaman Bayrampaşa almaz değil mi
tek bir ruzgar yok. her yikseklikte degisme ihtimali vardir. oraj icin 700 lere bakariz kar yagmur vb geneli 500hpa ama kutle nerede olusuyor nereden aktariliyor ruzgarin yeryuzuyle egimi hizi sicakligi...... bitmez hocam.
anlik takip edilir yada 12 saat evvelinden radarla beraber ruzgarin yonunu degisimini incelenir o sistem ozelinde yorumlanir
yuzeyden 700hpa ya kadar full karayel suan kutlenin bulundugu nokta. 500de batili sonrasi guney batili 10hpa ya kadar.
modellerin karayel de istanbul adina yagis ihtimali durumunu cozemedigini bilmeyen yoktur.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
hehe radardan gordum size yazmaya geldim kos diye tutmus bile.![]()
Yalova ya kütle gelir mi acaba?
cagri bugun bakmicam moralim bozuluyor. ![]()
sende ole yap eskisi gibi camdan takip ediyorum. hic degilse saga sola yagani gormuyorum ![]()
1 yil daha geciyor.
iyi yillar arkadaslar.
Yarınki yayında biraz sohbet edeceğim.
abi sen yayinda soyliceni unutuyon. ![]()
bi kac yayina alisiriz.
mehmet civan sinan abi yazdıklarımı görmüyor sanırım chate
eren kusura bakma simdi gordum. ben chat te senin mesajini hic gormedim.
dogu anadolu icin sistemin girisi basinc durumu ve bulut yogunlugu.![]()
Abi kaç gündür odada tıkıldık kaldık dışarı adım atamıyoruz kardan. 😂
Yarın bakalım güzel bir kar bizi bekliyor insallah.
ne yarini basladi be ![]()
bu gelen farkli
cok iyi ilerliyor
sistemin girisi 30dbz bulut ile oldu ![]()
Sahutt biraz uyu istiyorsan. sabah 7 den itibaren 12 saat yogun kar kesmeyebilir bile hic. yani hala inceliyorum akdenizde bulut olusumu guclu gibi.
gun ayana kadar antep maras adiyaman urfada ki yagisin durumu sistemin gucunu anlamamizi saglar. ben takipteyim