Bugün bile sıcaklık sınırda yarın büyük ihtimal tamamen yağmur döner. Kütlelerde aynı şekil sıyırmaya devam ettiğine göre ben bir sonraki sistemi beklemeye geçiyorum 😴
yarin sicaklik 2 derece dusecek diyor mgm
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBugün bile sıcaklık sınırda yarın büyük ihtimal tamamen yağmur döner. Kütlelerde aynı şekil sıyırmaya devam ettiğine göre ben bir sonraki sistemi beklemeye geçiyorum 😴
yarin sicaklik 2 derece dusecek diyor mgm
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
eyvah yine arabayi cektircez ![]()
benden haber alamazsaniz baikesirin tam uzerindeki soldaki yuvarlak varya. haber verin akut a beni ordan alsinlar.
telefonda cekmiyo orda.
ColdFire10 kubas a gidebilme imkanin varsa. 1 saat sonra orda yakalayabilirsin. manyas rakimi yetmeyebilir sistem icin
Kağıthanede de aynı
kutleler 2 saat once girseydi super dide kutle geldi sicaklik yukseldi![]()
basaksehir arvautkoy arasinda bir tabiat parki var 200mt rakimli ben istanbulda olsam suan oradaydim ![]()
guney marmara hazirlansin vortex tahminlerden min 2 kat fazla kutle olusturuyor. bu sekilde devam ederse marmara denizininde destegiyle beyazlariz. 30dbz ile basladi karadenizde.
35-40 dbz ye kadar uretecek.
Malesef hocam ben de bilmiyorum, windy den baktigimda surekli aliyoruz kütleyi hic bosta kalmiyoruz valla
2 saatlik kutle hali hazirda var. sicaklik yukselmesse super
Esenyurt inanilmaz bi kar yagisi var
bende onu yazacaktim tam dahasi geliyor. kuzey marmara otoyolunda durum nasil acaba mobese varmi bildiginiz ?
simsek aktivitesi var
16 subat pazar gununun ilk saatlerinden itibaren marmaranin guneyinde izmir istanbul otoyolu ulasima kapanabilir.
Sara mı 40 milyon Euro eder dersin?
Ona ait yazdıklarım var burada,ona essek yükü para verdi Galatasaray
Beş para etmez, Türkiye de ondan çok var
o paralara Satılırsa mevlid okutulsun
abi sara nin gelecegi var gibi ben her macini izlerim. gittikce gelisiyor o. simdi yeni gelen transferlerle daha iyi anlasilir. kafasi basiyor onun kosulari cikardigi toplari algilayacak adam yok doru duzgun.
mehmet civan teşekkürler kaynaklar için! Uzun süredir meteoroloji çalışmak istiyorum, bu vesileyle olur belki, kafam da daha açık, yerinde.
takildigimiz yerlerde yardimlasalim. ![]()
http://www.memursenmeteoroloji.com/wp-content/uploads/2021/10/Hava-Analiz-ve-Tahmin-Tekni%C4%9Fi.pdf
bunu indirin gidin bastirin guzelce kapaklatin sonra parcalayana kadar kurcalayin. benim 1.si parcalandi 2. yi ciltlettim
cok kiymetli bir dokumandir. sindirmediginiz tek sayfasi kalmasin.
dikey ruzgar icin bkz:sayfa 213 den ....