Herşey kötü mü gidiyor yoksa hocam herşey bittimi
hic bilmiyorum bir sure madele bakmak yerine cami acip bakacagim kar varsa botlari giyer cikarim.
saka tabiki winter.
1500 rakim altinda nisan girmeden kis bitmez bu yarim adada.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHerşey kötü mü gidiyor yoksa hocam herşey bittimi
hic bilmiyorum bir sure madele bakmak yerine cami acip bakacagim kar varsa botlari giyer cikarim.
saka tabiki winter.
1500 rakim altinda nisan girmeden kis bitmez bu yarim adada.
selamlar iliman akdenizin guzide insanlari. ![]()
![]()
![]()
onumzdeki gunlerde kuzey egede lodos falan gorurseniz bana haber edin kac gunden evvelde ben oltalari malzemeleri hazirladim baliga gideyim bari. ben bakmiyorum bu ara modellere ![]()
isin sakasi bir yana 24-26 resmen gitti yahu. ![]()
olsun ben 5-6 guncelleme daha kovalarim.
sistem bi gelsinde bu ince ignelemeleri yapanlari ayrica gorucem ben Eren ![]()
![]()
![]()
:kusma:
yahu winter iyiye isaret bu oglen guncellemesi. iskandinav toparladi biraz. niye uzuluyosun
gfs guncellemesi basladi musait bir arkadasimiz paylasabilirse olur. yada ilk yariyi gif atariz.
2 sistem keser diyorduk son yıllarda hep, bu gidişle tek sisteme odaklanmak gerekicek ya da kartepe)
kartepede cayir cimen bu aralar.
Eline sağlık abi mehmet civan Yüksek basınç üzerimizden çekilmediği takdirde Şubat ilk haftaya kadar kapatır maalesef ama şu anda hala daha belirsizlik var pazar günü gibi netleşmeye başlar tahminimce
o yuksek basinc son bir haftadir hergun yatiyor zaten uzerimize. dun aldik ilk degisimi daha. sistem bize gelecek olsa bile en az 3-4 gun daha gorucez bu sekilde. umudu kaybetmek yok sistem bizde ![]()
![]()
![]()
takibe devam...
takip eden yorum yapan arkadaslara tesekkurlerimizi iletiyoruz. Melih08 Athena
Çağrı Erdal ![]()
Rezaleeettt güncelleme :kusma:
olur oyle
bundan