Buradaki üstadlar 15'inde modeller düzelecek demişti bugün 15'i ve modeller düzeldi, herkesi tebrik ederim gerçekten.
takibinden dolayi seni tebrik etmeli asil
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBuradaki üstadlar 15'inde modeller düzelecek demişti bugün 15'i ve modeller düzeldi, herkesi tebrik ederim gerçekten.
takibinden dolayi seni tebrik etmeli asil
pasifikteki yb den dolayi oluyor. duzelir
Yanlış yazdığımı farkettim ama düzeltmedim hocam. Azora güneyden destek gelip gelmemesiyle ilgili yorum yapmak istemiştim
estagfurullah senin yazdigin yanlisin 10 katini yaziyorum ben.
alcagi arkasina alirsa blokaj
Azor iskandinav ile bağ kurarsa temiz bir iniş olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
1025 den baglanmis ya zaten.
gfs veriyor sistemi sanirim
takipteyiz eren.
hayirli gunler ustatlar.
zaten uzun zamandir uzerinde ciddi ciddi durdunuz hocam. suanki sistemi bildiniz. sistem buyuk ihtimal bu sekilde gelecek. bozulursada bu tahmininizin dogrulugunu degistirmeyecek. cunku ilk yazdiginizdada surekli ifade ettiginizdede sartlar harfiyen olustu. benimde takibimde oldugu icin uzun suredir neyi kasdettiginizi dogru bir sekilde algiladim. TEBRiKLER...
Gfs
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
alemsin Athena
Teşekkürler herkese
Eren hayirli olsun. tahminleri birakmak yok ama.
Aleyküm selam, hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar güzel kardeşim.
ustad ların ustadım gunaydınlar guzel insan.
gunaydınlar arkadaslar.
En son uzun attığım mesaj da ki açıklamayı okuyun 252 gfs ye bakın atlantik için.Bizim sorunumuz Türkiye ye kar yağmaması değil.Atlantik üzerinde sürekli depolanan ısınan sular yüzünden alçak alanlar.Dinamik alçak basınçları dünya küresinin basınç dizilimini tamamen etkiliyor ve haliyle modellerde ki sapma oranı %70 e kadar çıkabiliyor.220 saatte koparma beklediğim sinyali aldım yarın daha güzel olabilir
acıklamalarınızı hem okuyor hem ısaret ettiginiz nokltaları arastırıyoruz hocam bundan supheniz olmasın. takipteyiz. keske vaktınız olsa daha fazla yazsanız bizlerde daha fazla faydalanabilsek sizden.
Şimdi burda sistem yorumluyoruz gel de 270 saatte ki 980 mb portekiz açıklarına süzülen siklonun rotasını belirle.Kuzeye çıkar iskandinav yükseğini oluşturursa sibirya bileşenine kadar gider iş.ama bu görüntü 144 saatte olsa temkinli olurdum kaldı ki 280 lerde
İyi geceler ahali
hocam sizi bıraz daha aktif gorebilsek model sayfasında çok sevinecegiz dogrusu. siz bir durumu sebepleriyle ornekler ile anlaşılır durumda aktarıyorsunuz bizlerde birşeyler ogreniyoruz. neyin neden oldugunu anlamak konusunda yol gosterici oluyor.