mehmet civan tarafından yazılan gönderiler

Denizlere Ait Meteorolojik Uyarı

Tarih: 6 Şubat 2025 PerşembeSaat: 22.16Uyarı No: 27

Denizlerimizde (Marmara ) Fırtına Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Fırtına

Beklendiği Yer

Marmara’da rüzgarın; yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

07.02.2025 06.00-07.02.2025 23.59

Hadisenin Şiddeti

Fırtına

Oluşması Muhtemel Riskler

Ulaşımda Aksamalar

Alınabilir Tedbirler

Bofor Iskalası

Uyarı Yapan Merkez

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi

Kütleler önce anadolu yakasına sonrada şehrim batısına organize olmaya başladı. Bu sistemi konumum adına kapattım. Gece güncellemesinde görüşmek üzere 🫡

Ben foruma geldiğimden beri Sarıyer DEK sistemlerinde yokları oynuyor, alıştırdı artık

ayip ediyosun ama :bakiskacirma: senin icinde ayrica bakiyorum biliyomusun 2 gundur.

Vay hırsızlarrr geri verin dek bantlarımızı 😂😂

snow 500 deki soguk sinoptiklerde anlik verdigi icin donusu goremiyorsunuz. o bir hortum aslinda ruzgar yonleri var ustanbulun uzerinde 500 sogugu olmasada soguk olan yerden tasiyor nemi i. windiye gir ruzgarlara tikla katman katman bak ruzgarin donus yonunu oradan daha iyi anlayacaksin. 500 guclu degil kar yok deniyor 500 e belli bir sicaklik degeri siniri falan yok. her katmandaki sicaklik ruzgar yonu ve siddeti farklidir. deniz uzerinde ozellikle. o yuzden zaten bizim ulkemizde tahmin cok zor. simdi -35 de olusan bir kar kutlesi -18 e erirmi ? tabikide hayir. Selam

Gözün aydın

iyide sinan abi camdan bakinca beyazligi gormeyince olmuyor. neyse tokilere tasiniyoruz bu sene. rakim 250 metre sehrin isi adasinda degil. :kutlama:. serbest kaliyormus sanirim bir zamani varmis. 3-4 aya kalkiyormus uzerindeki bisey. depremler oldukca bizimkiler korkmaya basladi. balikesir merkezde tokilerden baska zemini ve binalari depreme dayanikli yapi stogu yok.