Halkalı'da çatılar,çimenler ve arabaların üzeri hafif şekilde beyazladı...
butun modeller yanildi. anadolu yakasi dediler avrupa yakasi aliyor kar i
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHalkalı'da çatılar,çimenler ve arabaların üzeri hafif şekilde beyazladı...
Efendim abi
diagram kotu degil ![]()
Çok kötü geldi diyagram
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
cagri lutfen ![]()
sevgili hocam rica etsem analiz yaparmısınız kastamonu merkez için kar yağacak mı ne olacak anlamadım bu sistemde hava -5 derece ama yağış yok malesef
kastamonu da kesintili hergun 3-4 saat yagis gorunuyor. onumuzdeki 1 hafta boyunca. ama hafif kar. saglam bir dek yakalarsan 1 haftada yagacagini 2 saattede alabilirsin. ilgaz kesintisiz kar yagisli ama.
akcakoca rekor tazelicek galiba
Bir de mgm yoğun kar ikonu koymuş aslında yoğun yıldız ikonu koysaydı daha iyiydi
sistem biraz batiladi sorun yok bu yuzden sizin yagis otelendi 12 saat kadar
Whisper
gebze
sistem farklilasti arkadaslar 2 gun once bahsetmistim. suan guney marmaraninda sansi var artik.
Athena ena bizim icin cok ugrasiyosun bende senin ugrasiyom bak
15 gunluk bulut yagis 10 mt ruzgar ve yonu
10 day/6 hour
nowcast depresyon
buda 7 gunluk yagisinin oranlari 1 saat sonra yagisin yuzde 10 u ice pelet tepene duzgun kristal yapili buzumsu yarin ogleden sonrada su orani dusuk kaliteli kar. ![]()
Arkadaşlar 1 saat ağladıktan sonra Allah bana acıyıp durumu düzeltti gölcükte yoğun kar var kar tutmaya başladı 😂
sorsaydin solerdim yusuf aglamana gerek yoktu
adapazari varmi....? yarim saate geliyor
Gece olduğu için yoğunluğu gözükmüyor çok kısa sürdü bir de
sen dogusundasin o zaman korfezin 10km bati tarafinda devam edecek yarim saat daha