balikesir merkezde kar tanesi gibi atiyor arada.
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
he tamam o zaman sorun yok.

-
Yeterli suanki sistem gibi lodos sonrası gelişen atak değil bu direk yağışın başlamasi ile kar yağışını başlatır. Durum gerçek olursa haberlerde Balkanlar gelen soğuk ve yoğun kar haberleri olur
hocam daha iyi gelme ihtimalleride yuksek dimi bu goruntude ? yada daha iyi gelme olasili varmi?
-
winter yazi hazirliyor resimli

-
-
-
Biraz zor bir ihtimal yağış az
katiliyorum.
aksiyon olursa daha cok dogusunda kazdaglari, yenice-can-biga hatti gorunuyor suan! icin.biga ova oldugundan biraz alcakta kaliyor.
-
anadolunun tum dogusun tamami onumuzdeki senelerde bu atagi illaki gozonunde bulunduracaktir kiyaslamalarinda. ideal bir sistem olma yolunda ilerliyor. son 24 saat.
guneydogu anadolu yu 2 ye ayiriyoruz yagis hatti olarak
- urfa, malatya, adiyaman, diyarbakir hattinda guzel goruntuler var ozellikle yuksek kesimlerinden cok haber gelir.
bingol, mus, van in guney i, sirnak kuzey kesimleri ve tabiki
hakkari
(beytusebap yuksekova semdinli ye cok dikkat) bu hatta asiri yagislar olusabilir. ulasimda zorluklarlar yasanacaktir. batmanin kuzeyini buraya da yazabilirizatladigim sehirler olabilir sistem bolge genelinde tamamen etkili. ortalamada batida yer yer sehir merkezleri ilk grup 20cm, ilceler 20-30cm yuksekler 50cm ler ve uzeri gorunuyor. dogusunda yuksek kesimlerinde ve 2. grup daha cok metre hesabi yapilir.
sisteminiz hayirli olsun 1-2 saate batidan giris baslar. 16-18. saatlerde iran sinirina dayanir. 3 gun boyunca yerinizden pek kipirdamayin
-
bolu kartalkaya 2mt
Erzurum / PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ
Palandöken - Erzurum206 Bolu / KARTALKAYA KAYAK MERKEZİ
Merkez - Bolu204 Karabük / KARABÜK KELTEPE KAYAK MERKEZİ
Merkez - Karabük200 GÜNEYSU/HANDÜZÜ YAYLASI
Güneysu - Rize113 BOZKURT/MAMATLAR KÖYÜ
Bozkurt - Kastamonu108 Kars / SARIKAMIŞ KAYAK MERKEZİ
Sarıkamış - Kars107 HAKKARİ KAYAK MERKEZİ
Merkez - Hakkari106 BARTIN/HASANKADI KÖYÜ
Merkez - Bartın103 sistem basindan beri palandoken ile kafa kafaya geldiler.
-
mehmet civan yayındayım yazdıgım gozukmuyor mu
tam o sira dustum ben yayindan. tekrar geldim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bu gfs de de sorun var heralde bizim bati karadeniz in ustunu yapamamis nokta nokta olmus. sanki troposferimiz de delik ler var. -
2 günde kar ihtimali yüzde 28 lerden 55 lere kadar yukseldi
pozisyon degistirmezse 3 guncellemede yuzde 80 leri bulucak o zaman.
-
ben sahildeyim abi ordan pek beklentim yok tuzla 80 rakıma çıkacaz inşallah ordan da ne koparabilirsek hayırlısı bakalım
tepki ab patlarsa uygun bir yerde bu yukari seviye alcagi olur buyuk ihtimal ile gecmiste karadenizin batisinda istanbul ustlerinde yada zonguldak duzce aciklarin dan senin konumuna kar birakacak ull ler gorduk. bunlar karadenize ozel bizim milli ab lerimiz.
cesitleri var. bazen kanca yakalar takilir bir konuma saatler icerisinde 1 ayda aldigi yagisi birakir hat boyunca.
durum musait ismail patlasin bakalimda sana denk gelirse deniz kenari noluyor bir gorelim.
-
Hepsini aynı anda yapmaya çalışıyorum bazen
abi cok karisik. yilbasina -14. -42 ile giriyoruz. ve suan ortak kani batida aksiyon yok.
bilemedim...
-
Karadenize-45
İstanbula-42 oturcakmış
2022 den daha kuvvetli soğuk varmış öyle gördüm ben illaki uzman hocalarımızda o gönderiyi görmüşlerdir belki