Çekirdeğin girişiyle ilerleyen saatlerde hakim rüzgar yönü poyraz
poyraz a donse bizimde sansimiz var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇekirdeğin girişiyle ilerleyen saatlerde hakim rüzgar yönü poyraz
poyraz a donse bizimde sansimiz var
balikesire kutlenin ucu degdi heryer bembeyaz
burasi 500 mtre yagis yogun
balikesir merkzde alcak seviye bulutu var cok guzel yagiyor radar bos. bugun dursunbey daglarinda farkettim onu tepelere ciktikca bulutlar ve yagis altta kaliyordu.
Keşke sarı ya da turuncu kütle denk gelse hiç denk gelmedim uzun zamandır nasıl etki yapacağını merak ediyorum Sen denk geldin mi daha önce Snowreis41
sistemin soguk cekirdegi suan denizin uzerinde kirim karadeniz kiyilari arasinda bir yerde. soguk cekirdek bize yaklastikca sari kutleler olusturacaktir.
Bu kütleler gelene kadar avrupaya yağış tek tükThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
onlar 48 saatten bu yana oradan hic gitmedi zaten. istanbuldaki kutlelerin yansimasi olabilir. degilse orada olusuyordur. ben 2 gundur goruyorum onlari orada
2021 Şubat sisteminde 500 kötüydü abi gün boyu yağış vardı ama -28'lik bir 500hpa ve sınırda 850hpa yüzünden rakım sistemine dönmüştü. Snow Hound
siklonik bir sistem icin 28 yeterli degilmidir
2021 Şubat siklonik kar yağışlı sistemdi ancak sıcaklık yetersiz kaldığı için rakım sistemi olmaktan öteye geçemedi. O yüzden Eren çok kar görmüş wriscuttern az kar görmüş diye yorumladım.
bunun 850 si digerinin 500 u iyiydi diye hatirliyorum
Bazi medya odakli sitelerin paylasimlari onlar kaale almaya gerek yok
tabikide zaten kendi tahminimizi yaptik biz. ama son senelerdeki bu abartma furyasi anlamsiz ancak bir kac kez daha yaparlar sonra insanlar yemez zaten. ben durumu belirtmek icin konuyu actim.
Bizim sitede saçma sapan tabirler kullanılmıyor efsanede oldugu soylenmedi 2021 Şubat sistemi benim konumda daha iyiydi ancak 100 rakım altinda ki yerlerde husrandi bu ornegide kiyaslayanlar için belirteyim şu an 2021 in yarisi bu sistem
televizyonda bile duydum altay kar firtinasiymis. karadeniz odakli ortalama bir sibirya sistemi iste
Beklentiyi kim asiri arttirdi bilmiyorum ama Istanbul icin 10-30cm degerleri bence guclu bir sistem oldugunu gosterir. Pazar gunu bakariz artik nereye ne kadar yagdi. Anadolu yakasi yuksekleri simdiden 25cm'yi gecmis
sagda solda duyuyorum altay kar firtinasiymis. normal bir kar bu istanbul icin. ole 1 metreler falan 1 hafta esaret soz konusu degil.
İstanbul için kesinlikle değil abi beklenti çok arttırıldı ama bu akşam ve gece gelen kütlelerle yarın sabah şehrin tamamı örtüyle uyanır.
tamam istanbul adina iyi olabilir fakat suana kadarda oyle bir kar firtinasi olmadi. snowstorm farkli bir durum.