he birde hazir olun onumuzdeki gunlerde olusabilecek durumlara. endeks le yada bir takim cetveller ile olculemeyecek fazla kaotik durumlarda aniden gelisen sert vurkac sistemleri alabiliyoruz. bunlar dar alanlarda cok sert olan acikcasi benim en sevdigim aksiyonlar oluyor. patern buna elverisli fakat modellerde ongemiyor tahmini yapilamayan surpizler bunlar. tahminci donduran sistemi diyorum ben bunlara
onumuzdeki 72 saat takipteyim. olumlu gelismeler olursa aktaracagim. ![]()
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
selamlar arkadaslar son 1 haftadir bir takim rahatsizliklarim oldu arada arada bakmaya calisiyorum. buralardayim.

-
Snow Hound gozun aydin geliyor birseyler. ozelikle 20 sinden sonra karadeniz bati kiyilrinida etkileyecek potansiyelde bir sistem olabilir
-
Çok teşekkür ederim abim hayırlı akşamlar

hayirli olsun athena. cok emek veriyorsun tesekkur ederiz.

-
Hayırlı akşamlar diliyorum.
hayirli aksamlar aksakalli ustadim.
hayirli gaksamlar arkadaslar.. -
-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar

Aleykumselam hayırlı günler
selamlar gunaydinlar ustatlar ve tum forumdaslarimiz. umarim onumuzdeki gunlerde atmosferde islerimiz rast giderde bol bol sistem takibi yapariz.

-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
hayirli geceler

-
selamlar hayirli aksamlar...
-
Pek İç Açıcı Bir Görüntü Değil
niye ustat
500 hpa anomalisi icinmi dedin -
selamlar gunaydinlar...
-
Geçenlerde x adlı bir tahminci , zonal rüzgarların kuvvetlenmesinin Ao ve Nao nun pozitife gitmesinin şiddetli kutup soğuklarının bize gelme ihtimalini yükselttiiğini söyledi.

atiyorum belki 2019 da tam o paternde sistem almisizdir ondan yazmistir
noai kis yagis ve sicaklik ongoruleri +-%95 tutarlilik gosterir. +-%5 lik kisminda ise sapmalar gerceklesebilir. -
Çok değişir daha
e tabiki hocam
o degisimlerin takibindeyiz ya zaten 
bu arada burasi sohbet kismiymis ya.
Whisper senden sonra simdide ben abi

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eren hocam
ustteki simdi gelen sinoptik alttaki sabahki
gfs yi bu konuda seviyorum en kucuk degisikligi 2-3 saat icerisinde yansitiyorlar sinoptige