Bir projem var abi onu bitirim Yaparız bir şeyler. Ne üzerine işleyiş nasıl olacak sen onları istersen kafanda bir kurgula yazıya dök bana dönüş yaparsan bir şeyler düşünürüz abim ☺
nasil bir isleyis olacak ? soyle bir isleyis olacak ; oncelikle bir talep olacak ortakca hepimizin onayi ile. ardindan isterleri belirlenecek sonra bir sablon ortaya koyulacak. programlama kisminda ki ekip bu sablonun isterlerinin kabiliyet yeterlilikl is gucu vs cercevesinde sinirlarini ilk surum icin analiz ve tespit edecek. bir demo yazilacak. ardindan barindirma ve maliyet ihtiyac ve karsilanabilirlik kriterlerine gore demo uzerinden ilk surumun nitelikleri ve kabiliyetleri cercevesinde programin bize sunduklarinin gereklilikleri tartislacak. suan kullanilan bu tur app ler ile karsilastirmasi birde ne gibi farklari olmasi gerektigi ne yenilikler sunmasi gerektigi konusunda bir ortak karar benimsenecek. sonra beta surumunu yayinlanacak. alinan feedback ler cercevesinde gelistirmeye devam edilecek. hasan program yasayan bir projedir. ihtiyaclari vardir. devamliligi soz konusudur. belirlli plan cevrcevesinde tedavulden kalkana kadar bu cevrim dongusu devam eder. misal havalarinsesi.com
surekli arkada birileri birseyler yapiyor guncellemeler geliyor varsa hatalar gideriliyor dimi. bir finans, teknik, yonetim, denetim, yetkili ve kullanicilari tarafi var. komplike bir is bu ben sana dondum sen bana dondun olmaz ![]()