mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bu azor iyice dagitti kendini. buyuk bir derdi var muhakkak.
-
Hoşbulduk Abi bana yardımcı olurmusun şu macos kurma işinde vmware bir türlü kuramadım virtuelbox denedim yine aynı hata ile karşılaştım bir türlü yükleme ekranını geçemiyorum izlediğim videolarda veya dolandığım forumlarda adamlar takır takır yapıyor işliyor Aşama aşama maddleri Denedim yine olmadı. Android uygulama geliştirime üzerine kendimi baya bir geliştirdim de react-native üzerine uygulamalar kodluyorum fakat işte mac için uygulama portlamam gerekiyor bunun içinde xcode geliştirme arayüzü gerekiyor bunuda windows açmıyor apple özel bir editör elimde bir mac olmadığı için veya bir apple cihaz uygulamayı test edemiyorum sistemim güçlü olmasına rağmen yükleme ekranında takılıyor
gecenlerdede bu problem vardi sanirim. tamamda native bir dil ile yazdigin platfom uzerine compile edebilirsin. anladigim kadariyla js framework u uzerinden gelistirme yapiyorsun. swift yada objective c ile app ini cross compile etmelisin. bakayim nasil hybrid biseyler yapabiliriz.
-
Normal değilmi abi ULL yapılı sistem
hosgeldin gugul ozlettin kendini.
ust seviye alcagi karada yuzey sicakliklarinda degisiklik yapmaz.. merkezi sicak degildi cekirdek konveksiyonu olmadi. sanki ull gibi oturdu ama ic anadoluya haklisin. -
Athena ellerine saglik. model sonu afrika atagi almamiz gayet iyi. iyice isinsin akdeniz karadeniz. uzerine bir sistem aldikmi once akdenizde patlasin ab ustune bir karadeniz ull si tamamdir.
-
benim hayatimda gordugum en karmasik sistem bu sistem arkadaslar. saatlik olarak hersey degisiyor.
-
Ne demek yani hocam🙂
sorun yok malatyada kar var insallah
benim bir hatamdan kaynakli aciklama yapmisim her ikiside ayni kapiya cikiyor -
Çok teşekkürler hocam hepiniz ayrı ayrı cevap veriyorsunuz diğer hava siteleri hiç ilgenmiyorlar. 🙂
ne demek her zaman sorabilirsin. bu arada girdap bolunmuyormus kuzey dogudan bir tane daha iniyormus.
-
Afyon merkezde yine kar başladı
Whisper kar alir abi afyon. girdap genisliyor kuzeyden getiriyor parca parca denk gelir aralarda.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam bu yağışlı alan içinde malatya da var doğru mu biliyorum
evet var. ozellikle senin icin 2 kar simgesi koydum -28 yazan etiketin altinda
-
The content cannot be displayed because it is no longer available.
bilenler biliyor zaten. bakin burada guzel bir sey var arkadaslar. biraz kurcalayalim forumu hepimiz buranin bir parcasiyiz. birimiz birsey yakalar birimiz baska birsey. herseyi sadece tahmincilerden beklemekte mantikli degil. bu konulari acip onlari motive etmeliyiz. ne dediklerini ne yazdiklarini anlamaya calismaliyiz. sormaliyiz arastirmaliyiz. bizler birseylere curret edersek emin olun tahminciler fikirlerini beyan etmekte daha istekli olurlar. -
Bence ufak ufak sistemler almaktansa atmosfer biraz toparlansin 2-3 hafta kadar,sonrasında sağlam sistem alma ihtimali daha da artar.
bende aynisini dusunuyorum Eren 23 kasimda kar dustu istanbula biraz rehavete kapildik. dogu zaten kar aliyor. batinin kisi aralik 15 den basliyor daha ocak subat hatta mart var. zamaninda gelsin saglam gelsin. suan sinoptiklerin avrupaya verdigi sistemde ole ahim sahim birsey degil. zonal ruzgarlar zayif. avrupa ustunde kopan bir parcanin saga sola savrulmasindan ibaret. bize saglam bir parca lazim. 500de eksi -45 ler
850de -12 ler minimum. ve bu 2-3 senelik bir dongude anadoluda illa gerceklesir. en son ne zaman aldik boyle bir sistem? bunu tartisalim.
-
500hpa deki kuzeyden gelen ikinci girdap ile surpriz yapabilir sistem. sehir sehir yazmaya gerek yok mgm de ki tahminin aynisi. yozgat sivas kayseri 2 akimdanda icin beslenecegi icin yogun kar yagislari gorulebilir. asagida ki gorsel sali 12:00 den itibaren..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
eyup444 o 500hpa da gordugun girdap once kuzey batili hareket edip ardindan guneye dogru sarkicak. o sira yarin sabah saatlerinden itibaren malatya bolgesinde yerel kar saganaklari olacaktir diye dusunuyorum. bugun zayif.
500hpa deki kuzeyden gelen ikinci girdap ile surpriz yapabilir sistem. sehir sehir yazmaya gerek yok mgm de ki tahminin aynisi. yozgat sivas kayseri 2 akimdanda icin beslenecegi icin yogun kar yagislari gorulebilir. asagida ki gorsel sali 12:00 den itibaren..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.