mehmet civan tarafından yazılan gönderiler

3-5 saattir yağıyor,tamda istenilen gibi maşallah.

Ne yavaş ne hızlı tam karar

tam karariydi mustafa abi sistem dikili ve altinolukta etkili oldu burda su baskini olan koyler var merkez olarakta dikilide su baskini oldu. sistem basladi 10 saat boyunca hizi ne artti ne yavasladi ayni sekilde devam etti. daha once ne kar ne yagmur bu kadar stabil bir sistem e denk gelmemiştim.

birde cok sakindi sadece yagdi yagdi yagdi.

sabah 06.00 sularindan itibaren aksam 17.00 a kadar izmir aydin mugla antalya istikameti muhtemel yagis senaryosu

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

muhtemel sel potansiyelli 8 saat yagis durumu

marmaris fethiye dikkat

alcak ecmwf nin tahminine yakin ilerliyor. 1 saate isler karismaya baslayacak. gece 2-3 gibi bu asagidaki senaryo gayet uygun gorunuyor. alert! :yagmur::fırtına::yagmur::11:

100mm i gecebilir. bolge sakinlerimiz icin ozenle hazirlanmis bir senaryo. kazasiz belasiz insallah. takipteyiz

Bı yere gitmedim abi burdaydim ben zaten. 🙋Güzel yağışlar görünüyor önümüzdeki günlerde hayirlisiyla. Domateslerin bile tadi suyu farklıydı bu sene.

E BAKAM abim.

Bir ara yazayım o zaman not düşeriz kendi çapımızda.

Okan için az çok yazacağım sonra abim,bana alerji yapıyor o isim 👍

Konustukya abi zaten. Kulaklarından ateş fışkırıyor 🔥🔥🔥 😁😁

Seni okanla yemeğe çıkarıp karşı masaya geçip izlemek isterdim 🥳🥳🥳

Başkan kendini devirdi ama para iyi onu da söyleyeyim

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Elin gevuruna onca para veriyoruz mustafa. Yerli topçu hepsinden kıymetli(direk +20m euro). Fazlası eder Uğurcan az bile helal olsun Galatasaray yönetimine. Bu paralara ülke dışına sattık hep. Örnek olsun ic piyasamizda canlansın. Anadolu kulüpleri de görsün durumu satsın bu paralara. Getirsinler yetiştirsinler ligde, Avrupa'ya satsinlar ligimize kazandirsinlar. kasalarına para girsin. Liglerimiz hakettiği yerde değil. Trabzon'un kasasına giren para bizim paramız Trabzon bizim takimimiz. Yerli yabancı farketmez bu ulkede top koşturan sporcu başımızın tacı. Değer vermeden değer goremezsin. Hepsi çok kıymetli hepsi çok değerli.

Abi okan hoca yola getirir onu. Konuşmuştuk seninle oda az değil. Futbolu oynasınlar biz seyredelimde kendi hayatları kendine hepsinin.

Abi dikkat ediyorum ben de bu işlere. İcardi çok kilolu. Ama yerini kapatacak bir adam var şu an takımda. Kendine dikkat edip tekrar futbola verirse kafasını halledilir kısa sürede. Ama Galatasaray’da bu sene ben birçok sorun olacağını düşünüyorum. Bir tanesi Osimhen .

Evet bende kaygıyla takip ediyorum. Ama sahut bu transfer bütçeleriyle daha evvel karşılaşmadık pek. Ligimiz için yeni bir standart bu. Dediğin gibi alıyorsun almasınada birde yönetmesi var şimdi. birde yerli futbolcu ücretleri konusu var. 🤦 Onlarda haklı 🤷 güzel bir sezona giriyoruz eğer İsmail Kartal gelsin ben Fenerbahçe maclarinida kaçırmam.🥳🥳🥳