durum bu.
marmaranin guneyi 500 mt ustunden itibaren kar taneleri gorulmesi muhtemel. yuksege cikildikca ortu olusacaktir. takip edicez bakalim kasimin son ceyreginde kar pesine dusmek benim icinde farkli bir gozlem olucak.![]()
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 500hpa guneyinde -20-25 dolaylarinda ikenThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
kuzeye gidildikce -25 ler -30 lar hakim. ama degisime acik -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. egeden beslenen yuksek nemli bir 500hpa
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. marmaranin guneyinde alt seviye ruzgarlari kuzey yonlu olduguna takilmayin balkanlardan yuruyor. temelinde karayel kokenli.
-
karadeniz in batisi hazirmi sisteme

yokmu duzce yuksekleri ve bolu cevresi. sistemin yildizi olabilme ihtimalinin yuksek oldugu konumdasiniz. bolu daginin tunel girisi ve cikisini kaynasli dan itibaren cok merak ediyorum ne olacak.
-
Ankara da cumartesi gece pazar günün ilk saatlerinde ilk kar tanelerini göreceğiz yüksekler çok şanslı alçak semtler en kötü havada görürler eğer sıcaklık sıkıntısı olmazsa örtü bile görebiliriz devamında pazartesi dek yağışları olacak dolu dolu 3 gün yaşacağız inşallah bende anlık olarak burada olmaya çalışacağım şuan için modeller çok iyi gidiyor Sahutt hocam Ecm gfs ve icon kar haritalarını müsait olursan paylaşabilir misin
gerekeni yazmis zaten hocamiz.
ic anadolu ve dogusu ozelikle hazirlansin aksiyona.Eskişehir şanslı görünüyo şimdilik 🤩
eskisehir icin guzel bir sistem aslinda yagis acisindan. rakimindan dolayi ihtimaller arasinda cumartesi aksamustu yada aksam ortu olmasi yonunde aksiyonda var.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gfs

-
Gfs değil de icon baktım -6 da kky olmaz
bu sıstemı gfs de cok ıyı takıp ettım Eren sen bastan beri icon dedin zaten.
eger kazanan icon olursa bundan sonra icon agirlikli bakacagim. gfs yi uzun vadeye alicam. -
herkese hayirli gunler benim isler bitti. az uyuyup dinlenmek lazim. uyandigim gibi burdayim.
düşecek tek bir kar tanesinin peşindeyim
-
Hocam Konya adina bozmuş biraz sabah 117 cm yazıyordu 21 olmuş
konya merkeze onceki senelerde yarim metre kar yagdiginda hic bir yerde yazmiyordu ama

-
Böyle demiş mehmet civan ustamız
bu geceki ciktidada kar var diyor gfs
-
Nasipse Pazartesi günü Zonguldak Kozlu Esenköy Kampusde rakım etkisi ile sezonun ilk kar tanelerini gorucez gibi görünüyor bakalım neler olacak
ben kozluda olsam cumartesi isterdim.
esenkoy kampusu yazinca sakarya cikti. rakim kacti hocam ?nasip olur İnşaallah...
-
İyi günlerr normalde Ekim kasım aylarında bir sürü sistem başlığı açılırdı aralığa girmek uzereyiz görünurde sistem yok mu hicc yoksa bu seneden de umutlu değil miyizz ,ben İstanbul adına bir iki karlı örtülü sistem alsbiliriz diye düşünüyorum
23-24 sistemine odaklandi suan herkes. sinoptikler diagram lar var diyor. ama kasimdayiz daha
ister istemez temkinli olmak gerekli. simdi insanlari bosa heyecana sevk etmek te mantikli degil. ama birseyler de yazmak gerekli oldugundan. satir aralarinda bolgelerde hocalarimiz yaziyorlar kesim kesim.
hayirli aksamlar
-
gunaydinlar....
suan disarida oyle sakin sisli bir hava varki. sanki bizi kandirmaya calisiyor.
-
gefs in control 3 umu oluyor bu wriscuttern