eee geldik persembeye bakalim bugun neler olacak.
gunaydin arkadaslar...
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
İzmir ve Balıkesir 43.3 derece ile tüm zamanların sıcaklık rekorunu kırdı...
imzamizda bosuna yazmiyor
bize kulak verin. haberiniz olsun
HAVALARINSESi...
-
Az daha sabır

tabi mis gibi 1000m rakimdasin mustafa abi..
simdilik gece rahat etsende yarin gunduz sanada var bir surpriz ama senin bolge persembe aksam gelecek ilk se rinleme. persembe gunude 35-40 arasi seyredicek -
Aynen, bu gece ve yarın geçseydi biraz serinleyeceğiz.
abi yarin aksam bu saatlerde 35 yakin siz 30 da takilabilirsiniz 3-4 saat ruzgarin kuzeye donmesi ni bekleyecegiz. birde kuzeyden serinlik tasiycak falan guney olarak biz 1e dogru 30 un altina anca duseriz. simdi misal bir antalyali icin bu gece sicakliklari normal olabilir hem aliskinlar hemde klima kulturu artik ev bazinda oldukca yaygun. bizler icin boyle degil klima acsak hasta oluruz. acmasak bir dert
ben suana kadar yazlari genelde korfez de gecirdim 40 derecede olsa orada orada acarsin denize karsi pencereni pufur pufur eser. ya arkadas bu balikesir merkez nedir boyle hem suan balikesirin en basik bolgesindeyim etrafim apartman dolu ve zemin kattayim.

-
25 Temmuz - 21.20
Balıkesir
Açık
30,6 °C
1008hPa -
gelsin ustalar oraj di yagmurdu artik neyse.
gunleridir kavrulduk. cayir cimen tamamen kurudu. suan bile oturdugum yerden nefes almasi bile zorlasiyor saatler gectikce. gunduz dahi suan gibi sicak degildi. dal kipirdamiyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
yuksek nedeniyle avrupa ve akdeniz uzerinde takilip isinan ardindan italya yonunden uzerimize sarkan asiri sicak ve nemli bir 850hpa neredeyse 30 derece ortlamaThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
carsamba gunu 2023 un en sicak gunu olmaya aday
-
Aleykumselam, hayırlı geceler herkese

-
onumuzdeki hafta ortasi yurdun batisi icin ozellikle marmarada sicaklik rekorunu tazeleyen a
Hayırlı geceler Mehmed'im.
insallah ustadim
-
marmara dikkat
onumuzdeki hafta basinda bir gunluk serinlemenin ardindan yeni sicaklik rekorlari tekrar kirilabilir. guney kesimi daha sicak olmasina karsin zaten uzerimizde olan afrikanin cok guclu bir sekilde bu denli kuzeye tirmanmasini deneyimleyecegiz. bagil nem yuksek sicak carpmalarina karsi onlem alinmali anlik olarak golgede dahi 40 in uzerinde 45 i zorlayan kesimler olabilir gecebilirde. takipteyiz.
(pazartesi gunu marmaradaki sicaklik dusumu 3-6 derece iken salidan itibaren 2 gunluk yukselis kuzeyini kesim kesim daha zayif etkilemesine karsin guney ozelinde dogusu ve ortasi dahil 8-10 derece olma ihtimali karsilasabilecegimiz senaryolar dahilinde)
-
25-26-27 si icin durum beklenendende oteye gidecek gibi duruyor.
yeni orman yanginlarina dikkat.27 si icin karadenizin batisinda ki yagis icin bir yorumu olan varmi ? dar alanda etkili olan bolgesel yagislardan hep cekinmisimdir nedense.
-
selamlar arkadaslar hayirli geceler.
merkez 27 derece ama ben 35 hissediyorum
-
Aleykumselam, hoşgeldin
hosbuldum mustafa abim ve tum forumdaslarim