Eline sağlık mehmet civan ustam,arada böyle sizlerin de yazması iyi oluyor.
estagfurullah gordugumuz anladigimiz bildigimiz kadariyla iste.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEline sağlık mehmet civan ustam,arada böyle sizlerin de yazması iyi oluyor.
estagfurullah gordugumuz anladigimiz bildigimiz kadariyla iste.
dun sabah dunya denizlerinde sessiz bir devrim gerceklesti...
ilk ciddi sistemimiz hayirli ugurlu ........... diyebiliriz artik.
Anadolu'nun doğusu, karadenizin büyük bir kısmı, iç Ege Akdeniz'in yüksek kesimleri ve orta anadoluda hakim rakım odakli bir sistem.
Bölgeler adina konusmak icin erken ama ben özellikle Çanakkale'nin ilceleri, Afyon ve güney doğu kesimi orta Anadolu'nun geneli özellikle Ankara'nın Güney ve doğusunda kalan illeri, Akdeniz'in özellikle orta ve doğusunun yüksek kesimleri, Güney dogu Anadolu, bir parantez Artvin , Gümüşhane hattında da ulaşım sıkıntılarına yol acabilecek bir sistem olabileceğini öngörüyorum.
gefs in control 3 umu oluyor bu wriscuttern
Profilinize girip mesajlarınızı kontrol edin çok dikkatimi çekti. İnsanları manipüle ediyormuşsunuz gibime geldi. Model yorumu değil hiçbir yorumunuz. Bu son uyarım
Kasım ayına göre gayet ciddi sistem ister dogulasin, ister batilasin ,girip anomaliye bakın sistemin gücünü görün
+1 diyorum direk hic uzatmiyorum
Aralık ayı değerlendirmesi yapsak mı ?
Eren bi degerlendirmeni alsak diye ben yazacaktim bugun sana. sen yazmissin
kafalar karisik beklemedeyiz
normal olarak bu ciktida kafkasyayi denedi beklendigi sekilde fakat fazla abartti yb nereye cikti oyle soguklar torpulendi. endeks lere bir bakilmasi lazim.
Hocam normalde bayrapmasadayim ama cumartesi gecesi Sarıyerde olacağım kar görme olsailigimiz var mıdır
ustat istanbul icin biraz erken. denizellik isi bozuyor. evet -6 diagramlarda var lakin 500de durum biraz kritik.-30 cekirdek 200km lik balkan ustunden kopan bir parca. ne desek bilemedim. yarin tekrar bir bakalim :olumlu:
Canlı yayın Perşembe Cuma düşünüyor Sinan..
Yazar yapacak olursa
tamam abi saol :olumlu:
Whisper abi sana gecen gun seni etiketledigim senaryo bu iste
bu sene 2000-2005 sistemlerini bol bol gozden geciricez.
(gfs)modellerde 1055 e kadar yuksellttigi sinoptikler var hocam. iskandivda israr ederse bu paternden bir seyler koparmaliyiz.
elinize saglik.
(2001-2002 araligindaydi sanirim yine 29 ekimde karla bu sekilde bu paternde basladik. o sene iyiydi)
selamlar.
hep kaciriyorum canli yayinlari.
Gelen sistemi konya adina yorumlayabilecek var mı ?
konya ve yoresi genelde anadolu sistemlerinde haberlere konu olur. Sinan hocaminda dedigi gibi bir kac gun sabir bolge icin konusmak adina.
son senelerde bu tur bir sistemi pek gormedik bu aylarda lakin. bildigim kadariyla tarihte guzel orenekleri var diye hatirliyorum. gorunen tipik bir rakimli erken anadolu sistemi.
Gfs de ışığı yaktı bereketli zamanlar geliyor sıcak takiplere başlarız artık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
dahada guzellesecek insallah Angora