1. ve 2. balkan savaslari hic olmamaliydi.
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
29 una kadar norvec ustunde avrupanin kuzeyinde 1050mb a yuklesiyor
ay basi icin guzel senaryolar arasinda. 30u ve 2 sine kadar olan donemde guzel dizilimler gordum. vadesi var daha onun. ilk sistemin gucune bir bakalim neler yapabilir. abisi icinde o siralar bir fikrimiz olusur. -
gunaydinlar efendim...
-
en azindan araligin ilk 2 haftasina kadar anadoluyu hareketli gunler bekleyebilir diyor. burda ilk iki parcali aralik basina dogru olan tek parcali bir aksiyon gibi gorunuyor. bir cok kezde gorduk sinoptiklerde bunu kasim sonu aralik basi akdeniz iklimleri icin biraz erken ama neden olmasin. son senelerde gec kalmis kislari yasiyoruz. martta anadoluda guzel kar gorduk yakin zamanda. bu seferde erken gelsin bakalim. tabi bu gidishat israrci olmali biraz daha.
-
hayirli geceler.....
-
hayirli sabahlar
-
Whisper abi hazirlan
kureklerin saplarimi degisecek. bacalarmi temizlenecek. artik sen biliyon. ama su 1 haftada haletsen iyi olacak gibi. sana dogru geliyor
-
bugun ince guzel bir yagmur olmus balikesirde. herkez cikmis yagmurun keyfini keyfini cikarmis. ben sabahladigim icin uyuyordum kacirdim. yegenim yagmurda basket oynams cok guzeldi dayi keske uyansaydin diyor.
-
Yağışlarda törpülenme devam ediyor. Gfs hem batıda hem doğuda sistemi kuşa çevirmiş,
olur oyle atakum
cok karamsar olma. daha kasimin ortasindayiz. bu sene icin gostergeler gayet olumlu. zamaninda gelir tam gelir
paylasim yapan arkadaslarim elinize emeginize saglik.
tesekkur ederiz... -
kimler burda. herkez gittimi yoksa.
hayirli aksamlar... -
isler yetismedi bugun sabahi edicez yine.
simdiden gunaydinlar efendim.... -
-
selamlar ahali.
Whisper mustafa abi acicam simdi 2000 sonrasi tum sistemlere bakicam ama vakit yokama aklimda bulucam o sistemi...
(zamaninda ne guzelmis ya istedigim anda istedigim aksiyonu gosterebiliyordum. yavasladik artik ya)
-
İyi geceler herkese
ben buna yakin bir sistem biliyorum. hangi seneydi o. 2012 miydi dahami onceydi hatirlayamadim
-
bugun balikesir iyiydi ya bir kisa kollu bir kapsonlu ceket yeterliydi.
selamlar.....