guzelde yagiyor masallah...
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
ayin 7 sinden sonra -12 ler falan geciyor kuzeydogumuzdan. 1030 tepemizde tabi ve baya derli toplu. dogu anadolu ve karadenizin kuzey dogusu icin takip edilmeli kucuk bir degisimle oralar icin guzel goruntuler olabilir
mi
o yuksek 4-6 sinda bakalim gurcistana kadar gercekten uzanacakmi.
sen bi kere yukseksin yuksekligini bil otur yerinde hatta biraz dogula -
Kasım ayı bol bereketli, kazasız belasız bir ay olsun inşallah. Herkese hayırlı sabahlar
insallah sahut.
herkese hayirli gunler -
hayirli aksamlar
ailesi....
-
Paylasanlarin ellerine sağlık aralarda güzel goruntulerde var. Whisper cevap yazdim
-
selamlar
2 gun once ispartadaki sagalassos antik kentine kar yagmis.
* gecen sene 24 aralikta yagmis ilk kar -
Hayırlı akşamlar. Bir diziye başladım. Türkiye’nin en iyisi diyip tartışmayı başlatayım. Sizce hangi dizi ?
diziden anlamam ama tum sezonlari bitmis dizilerden bazilarini 3-4 gun bazisi 1 haftadan fazla izler bitirirdim eskiden. simdi firsat olmuyor
iyi aksamlar herkese... -
Başkan yapmıştır Mustafa
Hayırlı geceler herkese
hayirli olsun mustafa abi. sitemizdeki emeklerin tartisilmaz. tartisilmasi teklif dahi edilemez.
-
Hayırlı geceler, hayırlı Cumalar
hayirli geceler herkeze
-
Hayırlı günler olsun. Diyarbakır’da biraz önce bir yağmur geçişi oldu hızlıca gitti. Çok bulutlu bir hava var
bende siverege geliyorum sahut kismetse birde sizin oralari gorelim.
selamlar -
hayirli geceler
-
mustafa abi ellerine saglik sayende mukemmel bir arsive sahibiz. son senelerdeki bir calistirmayi inceleyecegim zaman gfs motoruyla falan hic ugramiyorum. turkiyedeki kamuya acik en duzenli en islevli arsiv bizde :alkıs: :alkıs: :alkıs: gunu gunune neredeyse eksiksiz
-
bugun balikesir merkez yagmurlu gosteriyordu lakin oyle olmadi
-
selamlar arkadaslar iyi aksamlar herkeze.
-
Koca sitede bir cengaver çıkar herhalde.