bursa goruklede yagis basladi
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
gunaydin arkadaslar
-
gunaydin arkadaslar selamlar
-
selamlar arkadaslar gunaydin.
cumleten basimiz saolsun. buyuk kayip -
Memo biliyorsundur ama hatırlatayım yinede ya kısırlaştır yada veterinere götürüp tez zamanda aşısını yaptır ihmal etme.Kediler kolay hastalanıp ölen hayvanlar.Benim bi kaç kez başıma geldi ne yazık.En ideali hem kısırlaştırıp hemde aşılarını yaptırmak.Çünkü çiftleşme zamanı bazen 1 hafta gelmiyorlar döndüğündede yara bere içinde dönüyorlar kavga etm
oyleymis oguzhan bu hafta goturucem asiya bakalim biraz gecsin kisirlastiririm. saolasin :olumlu:
-
Aleykümselam abim, hayırlı geceler olsun..
Masaallah oğlan da şirin mi şirin,çok güzel. :alkıs:

ust kattaki komsunun kedisinin yavrusu mustafa abi kacip kacip bana geliyiordu bende aldim veled i
-
selamlar arkadaslar geceniz hayirlara vesile olsun size oglumu takdim edeyim...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
saolasin abi hosbuldum
-
selamlar arkadaslar. bu aralar sehir disindayim surekli cok yazamiyorum lakin aralikli gelip bakiniyorum. yaramazlik yapmayin ona gore

-
bursa goruklede yagmur basladi...
-
gunaydin arkadaslar.
-
buyur Hasan61 gecelim madem o tarafa

-
Açık kaynak diyorsun yani

dogru dedin open source aktivistiyim

-
abi benim tanıdığım bir yazılım öğretmeni kullanıyor iş açısından gayet güzel macbook kadar olmasda onun gibi hoş ele oturur naif bir görüntüsü var fakat tek sevmediğim özelliği kendi işletim sistemi ile geliyor isterse macbook gibi windowsa çevirebilirsin ama 11 yapma :D eksiği var çok 11in benim pc de gelsin 10 yapıcam
linux kullaniyorum ben zaten diger isletim sistemleri gelmez bana
gecen arkadas windows pc getirdi bakiver diye inan anlamadim hic cok uzak -
Hasan61 benimde laptop conta yakti napicaz ya ben huawei 16s bakiyorum ne dersin ?